Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Wanbo X1 : test / review

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Speciale aanbieding (-12%)
Prijs Wanbo X1
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

Wanbo X1 : test / review


Gepubliceerd op: 19-07-2021 / gewijzigd: 14-12-2021
Ik heb tot nu toe nog niet veel projectoren op instapniveau getest, degene die ik had getest waren me erg tegengevallen en ik vond het, ondanks de aantrekkelijke prijs, echt weggegooid geld. Ik heb mijn zoektocht naar een goed product rond de 100 € echter niet opgegeven en ik hoop dat ik het met de Wanbo X1 heb gevonden.

Wanbo is een Chinese projectorfabrikant die al sinds 2016 bestaat, Wanbo produceert hun eigen projectoren, dus ze nemen niet zomaar componenten van verschillende fabrikanten terug om een projector te maken zoals ze al bestaan, dus vele anderen. Je zult ongetwijfeld vaak de associatie zien met het Xiaomi-merk, Wanbo is geen merk van de Xiaomi-groep, het bedrijf maakt deel uit van het Xiaomi-ecosysteem. Dit betekent dat het profiteert van ondersteuning van Xiaomi, maar producten onafhankelijk op de markt brengt.

Wanbo heeft al meerdere projectoren op de markt gebracht, waarvan ik denk dat de meest bekende de Wanbo T2 Max is. Als je twijfelt tussen de twee, weet dan dat het projectoren zijn met een heel andere filosofie. De Wando X1 is een projector zonder echte softwarelaag waar de Wanbo T2 Max op een oude versie van Android draait. De X1 is twee keer zo lichtsterk (maar nog steeds zwak met 300 lumen) en zal minder te lijden hebben van de slechte prestaties van zijn processor omdat de softwarelaag zeer beperkt is.

Het doel van deze test is niet om aan te tonen dat de Wanbo X1 slechter is dan een projector voor € 500, omdat het antwoord voor de hand ligt, maar ik zou graag willen begrijpen wat een projector voor € 100 kan. van produceren.

Speciale aanbieding (-12%)

Ik heb een exclusieve promotiecode ontvangen om te gebruiken op Banggood en biedt een korting van 12% op deze projector.
Gebruik de volgende link: https://www.banggood.com/custlink/vKvYB1Jgi4 en gebruik de code BGlaurent om je korting te krijgen

Website waar ik de Wanbo X1 gekocht heb: https://www.anrdoezrs.net/links/8789234/type/am/https://www.lightinthebox.com/nl/p/xiaomi-x1-mini-projecteur-led-projecteur-5000-lm-portable_p8708319.html

Prijs Wanbo X1

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Wanbo X1 van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

4 augustus 2021: Ik ontvang de Wanbo X1 uit China (Lightinthebox.com), de test kan beginnen.

Waarom deze projector?

De Wanbo X1 is een instapprojector die ik interessant vind om de volgende redenen:
- de softwarelaag is tot een minimum beperkt, dus het kost niet veel stroom om hem te laten werken
- deze projector maakt geen gebruik van een verouderde versie van Android die uiteindelijk zal worden stopgezet
- Wanbo heeft al bewezen stille projectoren te kunnen produceren
- Wanbo heeft al aangetoond dat het in staat is om een behoorlijke kwaliteit te produceren afbeelding voor instapniveau
- er zijn veel projectoren in deze prijsklasse, maar weinig merken slagen erin om meer dan één model te produceren voordat ze verdwijnen, Wanbo lijkt meer nieren te hebben

Uitpakken

xiaomi wanbo x1 test review avis recensione prueba opinion beoordeling bewertung 3
De verpakking is voor mij niet van belang, maar geeft wel een indicatie van de positionering van het product. De doos van de Wanbo X1 is een doos die zich onderscheidt van de goedkope Chinese producten die overal te vinden zijn. Er is een wens om Wanbo te positioneren als een volwassen merk met een kwalitatief hoogwaardig consumentenproduct.

In de doos vinden we de projector, een afstandsbediening (zonder batterijen), een videokabel cinch type, een hdmi videokabel, een stroomkabel, een handleiding en een beschermhoes voor de lens . Het geheel wordt met zorg verpakt.


Eerste configuratie

De Wanbo X1 bestaat in twee versies:
- een "kale" versie waar geen echt besturingssysteem is
- een versie die draait op Android (een oude versie)

Ik heb de bare metal-versie gekocht omdat deze oude versies van Android op instapprojectoren vaak na een paar maanden worden stopgezet en ze nooit de volledige Android-ervaring bieden. Ik koos een projector die zijn werk van projectie doet, ik zou een telefoon of een andere bron aansluiten om hem met afbeeldingen te voeden.

Zonder besturingssysteem, dus geen configuratie, biedt de projector aan om een videobron (bedraad of draadloos) aan te sluiten en kunt u direct aan de slag. Je kunt dus een Android-box of een ander product zoals Amazon's Fire TV-stick of een Nvidia Shield aansluiten.

Afwerking

xiaomi wanbo x1 test review avis recensione prueba opinion beoordeling bewertung 9
Zoals ik hierboven schreef, gaf de doos van de Wanbo X1 me meteen de indruk een goed afgewerkt product in mijn handen te hebben en dit werd bevestigd bij de eerste greep. De Wanbo X1-projector is natuurlijk gemaakt van plastic maar gebruikt voor deze projectoren hetzelfde soort plastic als Xiaomi. Ik vind hetzelfde ontwerp met honingraten aan de zijkanten als op de Xiaomi-projectoren en het afwerkingsniveau is echt goed voor een instapproduct.

Aan de voorkant vinden we de enorme lens, dit type projector gebruikt een LCD-scherm dat op een lens wordt geprojecteerd waardoor het beeld kan worden vergroot, het is een vrij eenvoudig optisch proces dat als gevolg heeft dat dit type projector warmte afgeeft en efficiënte ventilatie nodig heeft.

xiaomi wanbo x1 test review avis recensione prueba opinion beoordeling bewertung 12
Er zijn twee instelwieltjes achter de lens, een wiel om de scherpte van het beeld aan te passen en een ander om het perspectief te beheren. Deze twee wielen moeten handmatig worden gebruikt, de projector past het beeld niet automatisch aan. Perspectiefbeheer is erg praktisch, want als u een wig onder de projector moet plaatsen om het beeld te oriënteren, kunt u het perspectiefeffect corrigeren met dit instelwiel.

xiaomi wanbo x1 test review avis recensione prueba opinion beoordeling bewertung 13
De zijkanten zijn doorboord met cellen om de warmte die door de projector wordt geproduceerd af te voeren en ook om het geluid te verspreiden.

xiaomi wanbo x1 test review avis recensione prueba opinion beoordeling bewertung 14
Aan de achterzijde is er minimale connectiviteit die zeer goed in de projector is geïntegreerd. Er is een audio/video-ingang om bijvoorbeeld een dvd-speler aan te sluiten, een jack-type uitgang voor een stereogeluidsuitgang, een USB-ingang om bijvoorbeeld een USB-sleutel te gebruiken en een HDMI-poort

xiaomi wanbo x1 test review avis recensione prueba opinion beoordeling bewertung 18
Bovenop de projector bevinden zich navigatieknoppen waarmee u door de projectormenu's kunt navigeren, maar deze knoppen zijn vooral handig als u geen batterijen in uw afstandsbediening hebt, omdat u met de afstandsbediening hetzelfde kunt doen zonder naast de projector.

xiaomi wanbo x1 test review avis recensione prueba opinion beoordeling bewertung 19
Onder de projector (en in het midden) bevindt zich een statiefbevestiging of een steun met een compatibele schroef.

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m x 2,9m (hoogte 2,2m). De projectiewand is een normale wand waarop ik zonder enige behandeling witte verf heb aangebracht. De wanden aan de zijkant zijn donkerder (donkergrijs en rood) om het contrast met de witte muur te accentueren en te voorkomen dat er te veel licht weerkaatst wordt.

Ik heb de mogelijkheid om een projector achterin de kamer te plaatsen op een afstand van ongeveer 4m van het scherm. Ik heb ook de mogelijkheid om een short-throw projector aan de voet van de muur te plaatsen.

Ik heb geen speciale installatie voor geluid, ik gebruik gewoon een geluidsbalk van Xiaomi.

Batterijduur

De Wanbo X1 is geen draagbare projector en heeft dus geen batterij.

Stroomverbruik

xiaomi wanbo x1 test review avis recensione prueba opinion beoordeling bewertung 25
Ik heb een verbruik gemeten tussen de 50 en 60W, dus veel energie verbruikt de Wanbo X1 niet.

Werkingsgeluid

youtube previewyoutube preview
Door mijn geluidsniveaumeter naast de projector te plaatsen, heb ik een geluidsniveau gemeten van ongeveer 60 dB. Dit geluidsniveau is vrij hoog maar a priori ga je deze projector niet naast je oren plaatsen, de waargenomen ruis zal dus eigenlijk wat lager zijn. Instapmodel LCD-projectoren hebben allemaal hetzelfde probleem omdat het gebruikte type lamp veel warmte genereert en deze warmte moet worden afgevoerd door een ventilatiesysteem. De Wanbo X1 is duidelijk niet de slechtste, ik heb onlangs een projector getest die 70dB overschreed en het geluid van een film kon het geluid van de projector niet volledig dekken. De andere mogelijkheid is om de ventilator te vervangen door een stille ventilator, maar als je dat soort dingen doet, verlies je de garantie, maar het is technisch mogelijk.

Connectiviteit

Aangezien deze versie van de Wanbo X1 niet is uitgerust met een besturingssysteem, moet je hem verbinden met een bron om beelden uit te zenden:
- via wifi met de projector als hotspot
- via wifi met een applicatie waarmee u de inhoud van uw telefoon kunt synchroniseren met de projector
- via kabel (AV, HDMI of USB)

Ik heb schermspiegeling en wifi-casting getest met 3 Android-telefoons en kon er niet één aan het werk krijgen. Mijn andere projectoren verschenen in de lijst, maar niet de Wanbo. De projector is echter goed verbonden met mijn wifi-netwerk en wacht op verbinding. Ik merkte dat de projector niet werkt in 5Ghz ondanks de detectie van deze frequentie.

Ik heb de Wanbo X1 ook getest met een HDMI-kabel of beter gezegd een HDMI-sleutel (Mi Stick) om video's te verzenden en hier werkte het heel goed.

Beeldkwaliteit

Voor de volgende video's plaatste ik de Wanbo X1 ongeveer 2m5 van mijn projectiemuur en kreeg een beeld van ongeveer 2 meter diagonaal (78 inch). De Wanbo is een 720p-projector, dus hij heeft een lagere resolutie dan wat ik eerder heb getest, maar omdat het geprojecteerde beeld ook kleiner is, valt het gebrek aan scherpte minder op.

youtube previewyoutube preview
Ik had nog geen 720p-projector getest en ik moet toegeven dat ik een beetje verrast was door de beeldkwaliteit, het is beter dan ik had gedacht, vooral voor een projector rond de 100 €! Deze eerste video is helemaal niet slecht, de contouren zijn niet zo scherp als wat ik gewend ben te zien, maar het is nog steeds erg goed te bekijken. De colorimetrie is niet altijd even nauwkeurig, maar ik zal later wat testen doen met andere instellingen. De vloeibaarheid van het scherm is goed en de helderheid is voldoende (kamer bijna volledig in het donker)

youtube previewyoutube preview
In deze tweede video is het type kleuren anders, het zijn warmere kleuren en ik vind deze kleuren er beter uitzien dan in de vorige video. De scherpte van de statische scènes is echt goed voor een projector van deze prijs.

youtube previewyoutube preview


Als je deze video ("Peru 8k") in 4k kunt bekijken, zul je zien hoe rijk het is in detail. Met 720p verliezen we veel van deze rijkdom, de bladeren van de eerste scène zijn niet meer heel duidelijk en we onderscheiden ook de texturen niet meer. Ondanks deze tekortkoming is het beeld nog steeds erg goed te bekijken.

youtube previewyoutube preview
Ik beëindig deze videoserie met de Top Gun Maverick-trailer, deze video is ook in koele tinten zoals de eerste en hier ook te zien dat de Wanbo is niet altijd erg comfortabel met dit soort kleuren, maar net als bij andere video's biedt deze projector een redelijk acceptabele thuisbioscoopervaring.

Ik wist al voordat ik de doos opende dat deze projector niet zou voldoen aan de andere projectoren die ik heb getest, maar ik was echter positief verrast omdat ik een slechte beeldkwaliteit verwachtte, maar deze zijn gewoon tekortkomingen. Deze projector is niet ontworpen voor puristen, maar als ik een analogie zou moeten vinden, zou ik zeggen dat deze projector een vergelijkbare ervaring biedt als de beeldkwaliteit van een televisie en dat de 1080p / 4k-projectoren die ik heb getest meer in het bluray-bereik liggen.

Beeldscherpte
Ik heb twee foto's gemaakt om te illustreren hoe scherp deze projector is. Ik heb één foto waarop ik de hele afbeelding laat zien en de andere waarop ik focus op de rechter benedenhoek. De scherpte in het centrum is erg goed en zelfs met een beeld van 2 meter diagonaal is de scherpte behoorlijk. De periferie is daarentegen minder duidelijk, dat is bijna altijd zo bij instapprojectoren, dit probleem heeft te maken met de optische unit en zijn kromming.

20210806_175217


20210806_175225


Trillen / vloeiendheid van bewegingen
Deze projector biedt geen bewegingscompensatie, dus fast motion scenes zullen wat schokkerig zijn maar ook hier zul je in deze prijsklasse geen projector vinden die bewegingscompensatie biedt.

Colorimetrie

colorimetry
Als je de demovideo's eerder in dit artikel hebt bekeken, is het je misschien opgevallen dat de kleuren een beetje koel zijn. Dit komt doordat er teveel blauw uit de lichtbron komt. Dit effect kan worden verzacht door de kleurtemperatuur in de projector te wijzigen, maar blauw blijft een dominante kleur. Ik had een dE van 13 gekregen met de fabrieksinstellingen en door het blauw te verminderen kreeg ik een dE van 10. Het kleurverschil is nog steeds merkbaar, maar het gebruik van warmere kleuren verbetert het beeld. Een dE van 10 kan erg belangrijk lijken omdat de meeste smartphones die ik test een dE van bijna 3 halen, maar voor een projector is het vrij gebruikelijk (zeker in deze prijsklasse).

Helderheid

De fabrikant kondigt een helderheid aan van 5000 lumen maar dat zijn waarschijnlijk geen ANSI lumen want met 5000 lumen zou je de projector bij daglicht moeten kunnen gebruiken maar dit is duidelijk niet het geval. In werkelijkheid heeft deze projector in werkelijkheid een helderheid van 300 tot 500 lumen. Geen wonder dat je in deze prijsklasse nooit een projector van 5000 ANSI lumen zult vinden. Met een werkelijke helderheid van 300-500 ANSI lumen moet u de projector in het donker gebruiken. Wanbo gebruikt altijd foto's waarop het gebruik van deze projector bij daglicht te zien is, dit is dus niet mogelijk.

Beeldgrootte en projectieafstand

De Wanbo X1 heeft een werpverhouding van 1.35:1. Dit betekent dat voor elke meter afstand vanaf het projectievlak deze afstand gedeeld moet worden door 1,35 om de diagonaal van het geprojecteerde beeld te krijgen. Hier volgen enkele voorbeelden:
- 1 m afstand = diagonaal van 74cm
- 2 m afstand = diagonaal van 148 cm

berekenen de breedte van het beeld dat u moet gebruik de volgende formule:
Beeldbreedte = diagonaal in cm * sin (60)

Met een diagonaal van 148cm krijg je een schermbreedte van 128cm.

Ik plaatste mijn Wanbo X1 250 / 260cm van het projectiescherm en kreeg een diagonaal van bijna 2 meter en een beeld van 166cm breed.

Audiokwaliteit

De Wanbo X1 heeft een ingebouwde speaker maar is op geen enkele manier te vergelijken met wat we op projectoren als Xgimi of Xiaomi aantreffen, het is vooral een extra audiobron.

youtube previewyoutube preview
Zonder enig geluid maakt de Wanbo X1 behoorlijk veel lawaai, zijn ventilatie geeft een hoorbaar geluid dat oploopt tot 60 dB. Het is vrij gebruikelijk voor dit type projector, de Blitzwolf VP9 die ik heb getest, ging tot 70 dB. Het is daarom noodzakelijk om de projector iets verder te verplaatsen om niet gestoord te worden in stillere scènes.

youtube previewyoutube preview
Door het volume op maximaal te zetten, gaat het geluid tot iets meer dan 80 dB, het is vrij laag maar niet verrassend voor dit soort projector. U zult dus waarschijnlijk het geluid volledig moeten inschakelen als u de interne luidspreker gebruikt. Het geluid is niet krachtig maar het is niet van slechte kwaliteit, ik heb geen opvallende gebreken opgemerkt zoals een gebrek aan hoge tonen of te lage basgeluiden. Dit is duidelijk extra geluid, wil je meer vermogen en betere kwaliteit dan zul je externe speakers moeten gebruiken. Het geluid is echter krachtig genoeg om het geluid van de ventilator te dekken

Videospellen

youtube previewyoutube preview
Om comfortabel met een projector te kunnen spelen, moet de input lag laag zijn. De input lag is een verschuiving in het beeld tussen de bron en het geprojecteerde beeld, als deze verschuiving belangrijk is zul je een vertraging merken tussen je acties en het effect op het scherm. Deze projector heeft geen input lag, ik was verrast om te ontdekken dat er geen vertraging was tussen bron en aankomst. Deze projector kan dus gebruikt worden om te spelen met een console (Xbox, Playstation, etc.) aangesloten via HDMI.

Besturingssysteem

Deze versie van de Wanbo X1 komt niet met een besturingssysteem en dat is niet erg aangezien instapprojectoren vaak een oudere versie van Android gebruiken en over het algemeen niet goed werkt. Er is een versie van deze projector met Android 7, maar ik raad u aan om deze projector te combineren met een HDMI-sleutel (bijv. Amazon Fire TV, Mi Stick, ...), u zult uw projector dus omtoveren tot een slimme projector (met toegang tot alle applicaties).

Bugs

Ik ben geen bug tegengekomen met deze projector en dit is bijna normaal aangezien deze projector geen erg uitgebreide softwarelaag heeft. Het moet gezien worden als een mechanische combinatie van licht, spiegel en scherm.

Test / beoordeling conclusie

Hier is een video die de belangrijkste punten van mijn test laat zien:
youtube previewyoutube preview
Ik test meestal projectoren tussen 500 en 1000 € en in deze prijsklasse zijn er projectoren die een zeer goed beeld kunnen produceren. Ik had niet verwacht dat de Wanbo X1 zou concurreren met deze projectoren, maar ik was toch positief verrast. Met 720p verwachtte ik een gebrek aan scherpte te krijgen, maar zelfs met een beeld van 2 meter diagonaal is het geprojecteerde beeld best goed te bekijken. De scherpte neemt aan de periferie af maar tenzij je op dit gebied iets moet lezen, komt het niet heel sterk naar voren.

De kleuren zijn vrij koud, het effect kan worden afgezwakt door een warmere kleurtemperatuur in de parameters te kiezen, maar ook hier bereiken we niet het niveau van een projector op 500 €. Deze projector is niet gericht op puristen van thuisbioscopen, het is een hulpprojector waarmee u tegen lagere kosten een groot beeld kunt projecteren door concessies te doen aan de kwaliteit.

Deze projector maakt nogal veel lawaai, dus je zult hem aan de achterkant van de kamer moeten installeren. De helderheid is niet voldoende om hem bij daglicht te gebruiken, dus je zult hem in een donkere kamer moeten gebruiken.

alles lijkt misschien negatief, maar weet dat het in deze prijsklasse heel normaal is, het zal je niet beletten te genieten van het meeslepende effect van een groot beeld zonder je te verpesten. Deze projector werkt uitstekend met een gameconsole of een HDMI-stick, dus je zult genieten van een geavanceerde interface en een groot beeldformaat voor een zeer betaalbare prijs. De Wanbo X1 biedt daarom een goede prijs-kwaliteitverhouding in de prijsklasse van 80-120 €.

Sterktes

- beeldformaat (zie voorbeelden met 2 meter diagonaal)
- scherpte in het centrum
- energieverbruik
- gebruiksgemak
- prijs
- invoervertraging

Zwaktes

- bedrijfsgeluid
- koude kleuren
- scherpte aan de rand
- IR-afstandsbediening

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden