Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Prijs Xiaomi Mijia Mi Smart Projector 2 Pro
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review


Gepubliceerd op: 22-03-2021 / gewijzigd: 10-11-2022
Je kent Xiaomi waarschijnlijk als telefoonmerk, maar Xiaomi is een groeiend bedrijf dat allerlei andere producten op de markt brengt, variërend van scooters tot projectoren. Deze diversiteit weerspiegelt de dominantiestrategie van het Chinese bedrijf, dat vrijelijk gebruik maakt van de beste producten op de markt om vergelijkbare producten tegen een lagere prijs te maken. Het klinkt niet erg glorieus, maar Xiaomi doet veel meer dan de anderen kopiëren, ze lanceren ook innovatieve producten zoals deze nieuwe projector die het wereldrecord voor de langste naam lijkt te willen breken: Xiaomi Mijia Mi Smart Projector 2 Pro. (Ik gebruik gewoon een korte vorm in dit artikel)

De Xiaomi Mi Smart 2 Pro is een mid-range projector die voor het eerst werd uitgebracht in medio 2020 versie Chinees/Engels. De projector die ik heb getest werd 6 maanden later op de markt gebracht in een zogenaamde "globale" versie met Android TV-ondersteuning (met alle talen beschikbaar op Android). Ik neem deze kleine omweg voordat ik tot de kern van de zaak kom, want de twee versies circuleren op de meeste van de gebruikelijke sites zoals Aliexpress, Banggood of zelfs Gearbest en je moet daarom de beschrijving aandachtig lezen om er zeker van te zijn dat je de Chinese versie niet koopt.

Als ik deze Xiaomi Mi Smart in een paar woorden zou moeten samenvatten, zou ik zeggen dat het een compacte 1080p-projector is met een zeer goede helderheid en benchmark-beeldkwaliteit in deze prijsklasse. Dus je zou hier kunnen stoppen en tegen jezelf kunnen zeggen dat de Mi Smart 2 Pro de beste projector is in deze prijsklasse ... en misschien heb je gelijk, maar er zijn een paar dingen om op te letten.

Goede deals

De prijs van deze projector varieert nogal sterk van site tot site en het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen een aantrekkelijke prijs maar een zwakke garantie en een hogere prijs en een betere garantie. Hier zijn enkele goede tips die ik voor je heb verzameld. (let op de prijzen kunnen veranderen, ik kijk ze niet elke dag).

Banggood
Banggood is een grote Chinese site die een zeer breed scala aan producten aanbiedt. Ik heb deze projector bij hen gekocht omdat Banggood op het moment van aankoop de goedkoopste was. Banggood levert vanuit China, dit betekent dat de levertijd langer is maar ze zijn inclusief belastingen in hun prijs, dus er zijn a priori geen extra kosten. Ik heb veel producten van Banggood gekocht en alles is heel goed verlopen.

Mi Smart 2 Pro / € 661

Als je andere goede deals hebt, aarzel dan niet om te sturen zij naar mij.

Website waar ik de Xiaomi Mijia Mi Smart Projector 2 Pro gekocht heb: https://www.banggood.com/custlink/KKvyLmNfE2

Prijs Xiaomi Mijia Mi Smart Projector 2 Pro

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Xiaomi Mijia Mi Smart Projector 2 Pro van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

03/11/2021 Ik koop de Xiaomi Mi Smart 2 Pro op Banggood voor de voorverkoop
03/22/2021 Ik ontvang de projector, de test kan beginnen

Waarom deze projector?

Omdat ik de meeste producten die ik test koop, let ik op de prijs en denk veel na voordat ik een nieuw product koop. Dit is erg belangrijk voor mij, want als ik een slecht product kies, probeer ik de gebreken ervan niet te verbergen, dus niemand koopt het product en ik win niets. Ik heb een iets hoger vertrouwen bij Xiaomi dan bij sommige andere Chinese merken, en daarom heb ik twee keer "durfde" een flink bedrag te investeren om een projector te kopen. Ik kocht in 2019 een laserprojector voor ongeveer 800 euro en dit jaar kocht ik de Mi Smart 2 Pro voor iets meer dan 600 €. Het is nog steeds een vrij groot budget, maar op papier biedt deze nieuwe Xiaomi-projector een prijs / kwaliteitverhouding die superieur is aan de concurrentie.

De Mi Smart 2 Pro is een LED-projector, dat betekent dat je hoeft de lamp niet te vervangen, het betekent ook dat het stroomverbruik lager zal zijn dan bij een traditionele projector. Ik heb een andere projector getest (Nebula Cosmos Max 4k) die dezelfde chip gebruikt en op deze projector was het beeld fantastisch. De Mi Smart is een alles-in-één-projector met een kwaliteitsgeluidsinstallatie en aangezien hij op Android TV draait, is hij volledig autonoom. Dus de Xiaomi Mi Smart 2 Pro heeft veel sterke punten, dus ik moest het proberen.

Uitpakken

xiaomi mi smart projector 2 pro test avis review recensione prueba opinion bewertung 24
Le projecteur Xiaomi Mi Smart 2 Pro est plutot compact, je trouve même qu'il a une forme un peu curieuse mais son format lui permet de limiter son poids (3.7kg) ainsi que l'emballage dans lequel il est verzonden. De Mi Smart-doos bevat het absolute minimum: de projector, een handleiding in verschillende talen, een poetsdoek, een stroomkabel en een afstandsbediening (zonder batterijen).

Het eerste contact is ronduit positief , Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een Chinees product in handen had, Xiaomi hecht veel belang aan deze eerste indruk en het is wederom een succes met deze projector.


Eerste configuratie

De Xiaomi Mi Smart 2 Pro werkt op Android TV, dus de eerste installatieprocedure is hetzelfde als bij alle projectoren van dit type. Ik merk zelfs dat deze procedure nog eenvoudiger is geworden in vergelijking met de laatste projector die ik heb getest, ik had in minder dan een minuut toegang tot het hoofdmenu. Je moet eerst de afstandsbediening configureren en dan een paar schermen met beeldinstellingen doorlopen en dan kom je vrij snel op het startscherm

youtube previewyoutube preview


Afwerking

xiaomi mi smart projector 2 pro test avis review recensione prueba opinion bewertung 3
Zoals ik hierboven al schreef, vind ik dat het formaat van deze projector een beetje speciaal is, maar het voordeel heeft dat het compact is en een indruk van degelijkheid geeft. De behuizing wekt niet de indruk leeg te zijn, want voor een gewicht van 3,7 kg in zo'n klein formaat moest Xiaomi zeker de ruimte binnenin optimaliseren. Ondanks dat plastic het overheersende materiaal is, is het afwerkingsniveau erg goed, buigt het plastic niet als je de projector in je hand neemt en maakt het geen geluid als je erop drukt.


Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m x 2,9m (hoogte 2,2m). De projectiewand is een normale wand waarop ik zonder enige behandeling witte verf heb aangebracht. De wanden aan de zijkant zijn donkerder (donkergrijs en rood) om het contrast met de witte muur te accentueren en te voorkomen dat er te veel licht weerkaatst wordt.

Ik heb de mogelijkheid om een projector achterin de kamer te plaatsen op een afstand van ongeveer 4m van het scherm. Ik heb ook de mogelijkheid om een short-throw projector aan de voet van de muur te plaatsen.

Ik heb geen speciale installatie voor geluid, ik gebruik gewoon een geluidsbalk van Xiaomi.

Batterijduur

De Mi Smart 2 Pro heeft geen batterij, hij werkt alleen op netstroom

Stroomverbruik

xiaomi mi smart projector 2 pro test avis review recensione prueba opinion bewertung 25
Ik heb het verbruik gemeten met een wattmeter aan het stopcontact en ik was verrast om te zien dat het verbruik vrij hoog was voor een projector van dit type. Ik heb verschillende tests gedaan met verschillende helderheidsniveaus en de projector verbruikt nog steeds +/- 150 watt. Dat is bijna twee keer zoveel als andere projectoren die ik de afgelopen maanden heb getest. Dit verbruik is aanzienlijk lager dan wat we bij lampprojectoren aantreffen, maar het is de meest veeleisende LED-projector die ik tot nu toe heb kunnen testen.

Werkingsgeluid

youtube previewyoutube preview
Ik ben net klaar met het testen van een Blitzwolf-merkprojector die nogal luidruchtig was, hij produceerde bijna 70dB van de ventilatoruitgang. De Xiaomi Mi Smart 2 Pro is veel discreter, je kunt de ventilator nauwelijks horen draaien, ik heb ongeveer 50 dB gemeten aan de uitlaat van de ventilator. Tenzij u met uw hoofd aan de projector vastgelijmd zit, hoort u helemaal niets.

Connectiviteit

De Mi Smart 2 Pro kan worden gebruikt in wifi (WiFi Ieee 802.11 a / b / g / n / ac) maar ook via een ethernetpoort aan de achterkant van de telefoon. De Mi Smart 2 Pro is ook compatibel met Bluetooth 4.1, hierdoor kun je andere apparaten koppelen, zoals de afstandsbediening die bij de projector is geleverd, maar ook een soundbar.

Ik heb mijn Xiaomi-soundbar getest met deze projector en ik ben geen vertraging tegengekomen tussen beeld en geluid (dus geen vertraging).

Beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit is ongetwijfeld het belangrijkste criterium bij het kiezen van een projector en ook al is het gevoel dat een beeld kan geven soms erg subjectief, er zijn aan de andere kant criteria die niemand voor de gek houden. Ik denk in het bijzonder aan helderheid, contrasten, colorimetrie en vloeibaarheid. Ik zal deze elementen testen, maar om de spanning niet te laten voortduren, zal ik beginnen met een kleine demonstratievideo die uw eetlust al zou moeten wekken.
youtube previewyoutube preview


Ik zal later ongetwijfeld weer een video van dit type maken omdat ik mijn telefoon in 50hz had gelaten en er regelmatig groene banden op het beeld verschijnen terwijl de projector beeld bleef van goede kwaliteit gedurende de hele duur van de video.

Invoervertraging / vertoningslatentie
youtube previewyoutube preview
Ik heb de latentie getest door een timer van mijn telefoon naar de projector te projecteren in gieten. Om de latency (input lag) te meten, moet je de video pauzeren en het verschil tussen de twee schermen meten. Ik heb een latentie gemeten van bijna 150ms, dit is een te hoge waarde voor games waarbij je snel genoeg moet reageren. Ik vond geen "gaming" -modus in de parameters die deze latentie zouden verminderen.

Colorimetrie

Ik heb verschillende modi getest om de nauwkeurigheid van de kleuren met een sonde te meten en uiteindelijk is het de bioscoopmodus die het beste doet door een dE van 8,7 te bieden, het is geen buitengewone score, maar bij het gebruik heb ik er geen opgemerkt echt verontrustend colorimetrisch verschil. Ik herhaal de tests op een neutraal oppervlak omdat ik de tests op mijn scherm had gedaan. De bioscoop / film-modus zou de beste moeten blijven, maar ongetwijfeld met andere waarden. Het wit ligt iets boven de 8000K en het is het blauw (richting mauve) en het magenta die het meest afwijken van de norm. Aangezien de projector instelmogelijkheden biedt, zal ik enkele tests doen om een configuratie te vinden waarmee ik de afwijkingen kan verkleinen.
mijia smart projector 2 pro


Hier is een voorbeeld met koude temperaturen, de verschillen zijn vrij gelijkaardig maar met een dE van 12,3 en het verschil is daarentegen goed zichtbaar op het wit dat naar het blauw met meer dan 12000k.
mijia smart projector 2 pro cold


Helderheid

De Mi Smart 2 Pro heeft een helderheid van 1300 ANSI lumen. Als deze cijfers niets voor u betekenen, weet dan dat u met een dergelijke helderheid kunt overwegen om de projector bij daglicht te gebruiken, zolang u het scherm niet aan te veel licht blootstelt. Hier zijn enkele voorbeelden.

Bewolkt weer buiten maar overvloedig licht.
xiaomi mijia mi smart 2 pro brightness 1


Test in het donker
xiaomi mijia mi smart 2 pro brightness 2


Test in het donker met een LED-lamp aan tussen de projector en het projectiescherm
xiaomi mijia mi smart 2 pro brightness 3


Gebruik op klaarlichte dag is daarom onder bepaalde omstandigheden mogelijk, donkere gebieden zullen minder donker zijn, maar ik vind dat de projector een behoorlijke ervaring geeft. De helderheid is sterk genoeg dat heldere beelden zoals in dit voorbeeld duidelijk zichtbaar zijn.

Beeldgrootte en projectieafstand

Toen ik de Xiaomi Mijia Mi Smart 2 Pro voor de eerste keer installeerde, vielen me drie heel belangrijke dingen op:
- op gelijke afstand is de grootte van het geprojecteerde beeld groter dan alle andere projectoren die ik heb getest
- de onderkant van het geprojecteerde beeld komt overeen met de onderkant van de optische eenheid, dit betekent dat de projector ofwel heel laag moet worden geplaatst om aan de onderkant van het scherm te blijven plakken, of hoog genoeg, maar dan op zijn rug omgedraaid. Ik heb voor deze tweede keus gekozen, het beviel me goed omdat ik nergens anders ruimte meer had om deze projector te plaatsen.

- er is geen zoom, de beeldgrootte wordt alleen bepaald door de projectie-afstand

Volgens Xiaomi-specificaties heeft de Mi Smart 2 Pro-projector een werpverhouding van 1: 1,1. Wat betekent dat? Dit betekent dat om een beeldbreedte van 1 meter te verkrijgen, u de projector op 1,1 meter afstand moet plaatsen (en een afstand van 2,2 meter voor een beeld van 2 meter enz.). Ik bereken liever de maat met beter leesbare afstanden, dus op een afstand van 1 meter krijg je een beeld van 90cm. Volgens hetzelfde principe krijg je met een afstand van 2 meter een breedte van 180cm, ... enz ... Om de diagonaal te berekenen, moet je de breedte delen door sinus 60 (in 16: 9-formaat) en met een breedte van 2 meter, dus ik krijg een diagonaal van 230 cm of 90 inch.

Dus hier is een formule die u op uw situatie kunt toepassen:
Breedte = afstand / 1.1
Diagonaal = breedte / sin (60)

Audiokwaliteit

youtube previewyoutube preview
filmen van een projector met een telefoon om het geluid van een projector te testen is duidelijk niet de meest betrouwbare methode om je een idee te geven van de geluidsweergave, maar deze video wordt niet beter. geven u al een voorproefje van de geluidskwaliteit. Ik koos voor de Top Gun-filmtrailer omdat deze allerlei soorten geluiden (treble en bas), een goede mix van zang en muziek en explosieve geluiden bevat. De Mi Smart 2 Pro kan een krachtig geluid produceren dat meer dan genoeg zal zijn voor een projectieruimte als de mijne, ik heb bijna 90 dB gemeten op 50 cm van de projector, dus het is behoorlijk luid. Ik vind dat de projector het beter doet in de bas dan in de hoge tonen, de hoge tonen een beetje finesse missen en boven een bepaald volume verdrinken de stemmen een beetje in het lawaai. Een beamer kan uiteraard niet concurreren met een dedicated audio-installatie maar deze Xiaomi Mi Smart 2 Pro kan wel concurreren met een televisie en zelfs een groter volume bieden. Dit is duidelijk een voordeel van een alles-in-één projector, je hoeft niet te investeren in een aparte audio-opstelling (tenzij je een liefhebber van scherp geluid bent).

Videospellen

Om deze projector met games te testen, heb ik de GeforceNow-streamingdienst van Nvidia gebruikt. Ik heb Rocket League eerst getest, wat niets bijzonders is qua graphics, maar de reactietijd is belangrijk, ik wilde weten of de input-lag een probleem voor mij zou worden. Ondanks een input lag van meer dan 100ms, voelde ik geen problemen met het spelen van Rocket League, ik had dit spel nog nooit eerder gespeeld, dus ik ben niet erg goed, maar het heeft er niets mee te maken.

youtube previewyoutube preview
Ik heb toen een stillere FPS getest en afgezien van het feit dat ik niet gewend ben om met een controller te spelen, vond ik de in-game ervaring om helemaal correct te zijn. De grafische kwaliteit is slechter dan op een computer omdat de resolutie die bij streaming geboden wordt niet voldoende is om over zo'n groot gebied een goede beeldkwaliteit te leveren.
youtube previewyoutube preview
Deze projector is niet ontworpen voor gamers, maar ik vind het nog steeds relatief goed, de streaming game-ervaring is echt goed omdat de projector de berekening in 3D niet hoeft uit te voeren zoals op een computer.

Besturingssysteem

De Mi Smart 2 Pro draait op Android TV in tegenstelling tot veel Chinese projectoren. Waarom is het belangrijk? Android TV geeft toegang tot de officiële Google Play Store, waardoor je veel apps kunt downloaden en apps zoals Netflix of Amazon Prime compatibel zijn. Android TV ondersteunt veel talen, terwijl Chinese versies alleen Chinees en Engels ondersteunen. Met Android TV krijg je ook updates en kun je je projector nog jaren gebruiken waar Chinese projectoren uiteindelijk niet worden ondersteund en je een externe oplossing moet gebruiken zoals een Fire TV-stick of een Nvidia Shield om te rijden.
youtube previewyoutube preview


Bugs

Ik ben geen bugs tegengekomen, noch heb ik de minste crash gehad, Android TV werkt uitstekend op deze projector. Ik heb echter 2 opmerkingen over mijn ervaring: - Amazon Prime is niet beschikbaar voor dit apparaat - De opstarttijd van de projector is erg lang in vergelijking met wat ik al heb getest

Test / beoordeling conclusie

Xiaomi ontwerpt over het algemeen goede producten, maar hun speeltuin is vooral de wereld van smartphones. Xiaomi heeft niet veel projectoren op de markt gebracht en toch is deze Mi Smart 2 Pro al een zeer succesvol product, het heeft me nooit de indruk van een slordig product gegeven, integendeel!

Deze projector produceert een zeer goede beeldkwaliteit, misschien wel de beste in deze prijsklasse. De scherpte is super, de kleuren zijn niet altijd natuurgetrouw maar dat leverde nooit het minste probleem op. De vloeibaarheid van het beeld is goed, het beeld scheurt niet bij zijwaartse bewegingen.

Met de optische eenheid kun je een groot beeld over een korte afstand projecteren, deze projector heeft de beste throw-ratio die ik tot nu toe heb kunnen testen, een terugslag van 3 meter vertaalt zich in door een beeld van drie meter! Er is helaas geen zoom om de afbeelding te verkleinen, dus u zult goed moeten controleren of uw projectieafstand niet zal resulteren in een afbeelding die te groot is.

Het geluid geproduceerd door deze projector is goed zonder uitzonderlijk te zijn, het heeft het voordeel dat je geen extra installatie hoeft te kopen, maar het kan niet concurreren met een speciale installatie. Het geluid is krachtig, maar het verzadigt wanneer je de 50% overschrijdt, de stemmen zullen ook meer gedempt zijn. De XGIMI H1 biedt een beter geluid dan deze projector.

Met een helderheid van 1300 ANSI lumen kunt u deze projector gebruiken zonder uw ramen te breeuwen, het beeld blijft perfect zichtbaar op klaarlichte dag.

Alles is niet perfect, de projector heeft enkele kleine gebreken, maar in deze prijsklasse is Xiaomi erin geslaagd een uitstekende projector op te leggen waarmee een breder publiek de cursus kan doorlopen en een projector heeft bij huis.

Sterktes

- beeldkwaliteit / scherpte
- werkt op Android TV
- helderheid
- ingebouwd geluid
- compatibel met Netflix
- projectieverhouding
- stil

Zwaktes

- traag bij opstarten
- verbruik van 150w
- aanzienlijke inputvertraging
- geluidsverzadiging meer dan 50%

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden