Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Wanbo T2R Max: test / beoordeling

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Gratis projector?
Prijs Wanbo T2R Max
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Besturingssysteem
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

Wanbo T2R Max: test / beoordeling


Gepubliceerd op: 09-07-2022 / gewijzigd: 01-10-2023
Wanbo is een Chinees merk dat steeds meer terrein verovert in de wereld van videoprojectoren. De eerste modellen waren meer te classificeren aan de onderkant van het instapniveau met echt zeer lage prijzen en een ervaring die was afgestemd op de prijspositionering. Wanbo klimt geleidelijk op de instapladder door efficiëntere projectoren aan te bieden voor een prijs die vaak onder de 200 € ligt. Na het testen van de X1 en de T6 Max, ga ik nu de T2R Max aanpakken.

De Wanbo T2R Max zit halverwege tussen de X1 en T6 Max en presteert in veel opzichten veel beter dan de X1 en benadert de T6 Max met een aanzienlijk lagere prijs. Deze nieuwe T2R Max zou daarom een ​​goed compromis kunnen zijn voor wie op zoek is naar een projector onder de € 200.

Gratis projector?


Banggood Geld-terug-aanbieding

Als je de code [BGXTR22] gebruikt tijdens het bestellen van deze projector, zal Banggood het volledige bedrag voor 1 op 100 kopers terugbetalen, dus je hebt een kans van 1 op 100 om deze projector gratis te krijgen. Banggood biedt de laagste prijs, dus als je het geld niet terugkrijgt, heb je het toch voor de beste prijs gekregen.

Link: Wanbo T2R Max op Banggood

Code: [BGXTR22] (vergeet deze niet toe te voegen voordat u betaalt!)

Website waar ik de Wanbo T2R Max gekocht/ontvangen heb: https://www.banggood...

Prijs Wanbo T2R Max

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Wanbo T2R Max van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

8 juli 2022: bestel de Wanbo T2R Max bij Banggood
15 juli 2022: ik heb de projector ontvangen, dus de test kan beginnen.

Waarom deze projector?

Wanbo is gespecialiseerd in de productie van instapprojectoren, die voor de meeste modellen overal ingezet kunnen worden. De tot nu toe geproduceerde modellen kunnen niet echt concurreren met een projector van meer dan 500€, maar daar gaat het niet om en daarom is de beeldkwaliteit niet slecht. Projectoren zijn vrij dure producten als je een uitstekende beeldkwaliteit wilt en ik weet zeker dat over een paar jaar merken als Wanbo erin zullen zijn geslaagd om kwaliteit voor iedereen toegankelijker te maken.

De T2R Max is een kleine projector die zich onderscheidt van de X1 door een resolutie van 1080p (tegen 720p) en een grotere helderheid te bieden. Het ontwerp van deze projector is geïnspireerd op de autowereld met een chromen grille en een ventilatierooster zoals dat op auto's wordt gebruikt. Deze projector is lichter en minder imposant dan de Wanbo T6 Max zonder in te boeten aan resolutie. Ik ben dus benieuwd of deze T2R Max qua beeldkwaliteit kan wedijveren met de T6 Max.

Uitpakken

wanbo t2r max test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 1
De doos van de Wanbo volgt enigszins de vorm van de projector, hij is veel minder imposant dan die van de Wanbo T6 Max en ik vind dat dit type doos een goede eerste indruk geeft van het product. Wanbo is een merk dat een zekere maturiteit heeft bereikt in de marketing van zijn producten en dit is te zien aan de doos en ook aan de zorg die aan de verpakking is besteed. De doos bevat de projector met schuimbescherming tegen schokken, een afstandsbediening zonder batterijen, een handleiding, een Wanbo-sticker, een stroomkabel en de bijbehorende transformator.

Besturingssysteem


De Wanbo T2R Max draait Android 9, ik heb al allerlei Android-versies op projectoren zien draaien, maar deze had ik nog niet gezien. Deze versie van Android lijkt veel op Android TV omdat het hetzelfde principe volgt van de hoofdschermen voor zoeken/thuis/video/apps en op elk scherm een samenvatting is van wat er beschikbaar is voor de gekozen categorie. De meeste aangeboden keuzes komen uiteindelijk van YouTube, maar ik heb ook content van Amazon Prime op de verschillende schermen zien verschijnen. Dit besturingssysteem is vrij eenvoudig te gebruiken, het is vloeiend en biedt veel instellingen. Dit is ook de eerste keer dat ik zoveel beeldinstellingen op een projector van dit type heb gezien, dus het is misschien de eerste keer dat ik zou kunnen proberen een projector van dit type te kalibreren.

Hier is een demonstratievideo van het besturingssysteem:
youtube previewyoutube preview

Afwerking

wanbo t2r max test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 9
De Wanbo T2R Max heeft een licht retro ontwerp door codes uit de autowereld te nemen met deze twee chromen roosters en zijn metalen gaas, het scherpstelwiel boven de retro volgt een beetje hetzelfde principe. De Wanbo T2R Max is kleiner dan de Wanbo T6 Max, waardoor hij makkelijker vervoerd kan worden. Ik vind dat zowel het formaat als de esthetiek behoorlijk succesvol zijn, de projector heeft een minder massieve en brutale stijl dan de Wanbo T6 Max.

De grote roosters aan de voor- en achterzijde zijn niet alleen decoratief, ze dienen ook om de lucht in de projector te laten circuleren om deze te koelen. Dit is vaak een teken dat de projector luidruchtig zal zijn, maar dat test ik later in dit artikel.

wanbo t2r max test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 12
Aan de achterkant vinden we dezelfde grille als aan de voorkant en we vinden daar ook een ingang voor de voeding, een USB 2.0-poort, een HDMI-poort (2.0? ) en een audio-uitgang. Het is een draagbare projector, de aansluiting is dan ook tot het strikte minimum beperkt.

wanbo t2r max test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 13
Er is een ronde audio-uitgang aan elke kant van de projector, dit zal ongetwijfeld een effect hebben op de geluidsverspreiding, deze projector is waarschijnlijk ontworpen om voor jij.
wanbo t2r max test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 16
Het optische blok is echt enorm, het is zelfs groter dan dat van LED-projectoren zoals de XGIMI Horizon, maar dat betekent niet dat het meer licht zal uitstralen omdat de projector een helderheid heeft van 350 ANSI lumen.
wanbo t2r max test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 18
Met het wiel boven de projector kunt u het beeld handmatig scherpstellen, dit wiel is enorm in vergelijking met andere wielen van dit type op andere projectoren, maar het draagt bij aan de esthetiek van de projector.
wanbo t2r max test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 22
Onder de projector bevinden zich 4 rubberen voetjes die de trillingen van de projector helpen dempen en u kunt ook een fotostatief gebruiken om hem te plaatsen waar u maar wilt.

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m bij 2,9m (hoogte 2,2m). Ik heb twee projectiewanden, een witte muur van 2,9 m breed met alleen witte verf met een mogelijke terugslag van 4 meter. Ik heb dan een 133 inch ALR scherm op een andere muur met een mogelijke setback van 2.8m. Ik gebruik hoofdzakelijk het ALR-scherm, behalve wanneer de opstelling of het type projector niet geschikt is voor deze situatie.

Batterijduur

Deze projector is niet voorzien van een batterij, hij werkt alleen op netstroom.

Stroomverbruik

Ik heb een verbruik van 50W op mijn wattmeter gemeten met de maximale helderheid, dus het is heel erg weinig!

Werkingsgeluid

Ik heb het geluid gemeten bij de uitlaat van de achterste ventilator en ik krijg een gemiddelde van 53db, dus het geluid van de projector is goed hoorbaar zoals de meeste projectoren van dit type, maar bij dit type projector merk ik dat deze Wanbo het relatief goed doet.

Connectiviteit

De Wanbo T2R Max is compatibel met 2,4 Ghz en 5 Ghz wifi en Bluetooth.

Beeld instellingen
Ik had niet verwacht dat ik zoveel mogelijkheden zou vinden om het beeld op deze projector aan te passen, er is echt iets om plezier mee te hebben, maar je moet nog even je weg vinden. Ik heb de instellingen getest met een HDMI-bron omdat ik met het native besturingssysteem het beeld dat op het geprojecteerde beeld wordt geprojecteerd niet kan aanpassen. Ik heb met veel verschillende opstellingen geëxperimenteerd om verbeterde colorimetrie (zie later) en contrast (zie ook later) te bereiken.

Het geprojecteerde beeld kan ook worden aangepast door keystone-correctie en het is ook mogelijk om digitale zoom in het beeld te gebruiken. Deze kleine projector heeft dan ook een echt compleet arsenaal aan instellingen die ik niet eens kan vinden op duurdere projectoren.

Beeldkwaliteit

Ik heb snel een kleine demovideo gemaakt van enkele YouTube-video's om je een idee te geven van de beeldkwaliteit out of the box:
youtube previewyoutube preview


Colorimetrie

wanbo t2r max calibration
De Wanbo T2R Max is een instapprojector, dus verwacht geen wonderen als het gaat om colorimetrie. Met de fabrieksinstellingen krijg ik een dE van 8,82 in de standaardmodus, ik heb de andere modi geprobeerd, maar geen enkele springt er echt uit om goede colorimetrie te produceren. Naast de colorimetrie heeft deze projector een achterstand qua kleurdekking, dit is te zien aan de driehoek die overeenkomt met de metingen, deze is veel kleiner dan de referentiedriehoek. Dit alles ziet er dan ook niet erg positief uit, maar je moet bedenken dat deze projector een instapprojector is en daarom is het bijna normaal om dit soort resultaten te behalen.

Ik heb geprobeerd de projector te kalibreren met behulp van de instellingen en het is me gelukt om de colorimetrie te verbeteren tot een dE van 6. Het is nog steeds niet ideaal, maar het is al een belangrijke vooruitgang. Het grootste probleem met de colorimetrie van deze projector komt van de overmatige aanwezigheid van blauw. Het is daarom noodzakelijk om de impact van blauw met de parameters te verminderen. Ik heb allerlei combinaties geprobeerd en de instellingen die het beste werkten voor een witte muur zijn:
- helderheid: 45
- contrast: 40
- kleurtemperatuur: roodversterking +5 , groene versterking -26, blauwe versterking -30
- tint: groen 35, huidskleur 38
- verzadiging: blauw 30
Deze instellingen zijn afkomstig van kalibratie met een witte muur, dus de instellingen kunnen voor u anders zijn, maar u moet proberen vergelijkbare instellingen te gebruiken door het blauw en het groen een beetje te verzwakken en het rood een beetje te versterken.

De colorimetrie is niet helemaal uniform, want als ik een puur wit beeld projecteer, zie ik aan de rand wat kleurvariaties en gebieden die een beetje naar geel neigen. Dit zie je vooral op wit.

Helderheid

Met de maximale helderheid heb ik een helderheid van 148 ANSI-lumen gemeten, dit is minder dan wat de fabrikant heeft aangekondigd, maar als je het beeld niet op een heel groot oppervlak projecteert, is de helderheid voldoende als je medium verlichting hebt in de projectiekamer. Ik moet de beeldinstellingen nog testen, de waarde van 148 lumen werd gehaald in de standaardmodus.

Scherpte

Ik was ook positief verrast door de scherpte van deze projector. Op de Wanbo T6 Max was er een optisch defect waardoor er geen scherpte over het gehele beeld kon worden verkregen, Wanbo heeft dit probleem op deze projector verholpen omdat de scherpte over het gehele beeld zeer uniform is.beeld en de mechanische aanpassing aan de bovenzijde van de projector werkt vrij goed. Er is een kleine vergeling in de hoeken, maar niets dramatisch. Aan de andere kant moet de projector minimaal een meter van de muur worden geplaatst, omdat de minimale scherpstelafstand ongeveer een meter moet zijn.Contrast

wanbo t2r max contrast
Het contrast van deze kleine projector verraste me omdat ik een zeer laag contrast verwachtte zoals bij de meeste projectoren van dit type, maar ik kreeg toch een contrast tussen 400:1 en 600:1, afhankelijk van de instellingen. We moeten de helderheid niet te veel in de parameters duwen en het contrast moet paradoxaal genoeg worden verminderd om te worden verbeterd.

Bewegingscompensatie

youtube previewyoutube preview
Deze projector heeft geen bewegingscompensatie, dus zijwaartse bewegingen zijn schokkerig.

Beeldgrootte en projectieafstand

Door de projector 1 meter van de muur te plaatsen, krijg ik een beeld van 88x50cm met een zichtbare rand tussen 1 en 2 cm. Je kunt dus een beeld van 176 cm krijgen met twee meter afstand, maar ik raad niet aan om verder te gaan omdat de helderheid niet voldoende zal zijn en de defecten van het beeld goed zichtbaar zullen zijn.

Audiokwaliteit

youtube previewyoutube preview
De Wanbo is een kleine projector met een laag uitgangsvermogen. In deze video staat het volume op maximaal. De geluidskwaliteit is niet buitengewoon maar voor een projector van dit type is dat niet verwonderlijk. Het is perfect voor mobiel gebruik of voor kinderen, maar het zal geen echte thuisbioscoopprojector vervangen.

Videospellen

youtube previewyoutube preview
Ik heb de Void Bastard-game op deze projector getest en heb geen problemen met de invoervertraging opgemerkt. Ik heb een input lag van 42 ms gemeten, dus het is heel behoorlijk. Wat me echter een beetje stoorde, was de schokkerigheid van de horizontale bewegingen veroorzaakt door het trillen. Ik speelde ook niet zo goed omdat ik voor het eerst een controller gebruikte voor dit spel, waar ik meestal met een toetsenbord speel.

Deze projector is niet ontworpen voor gamers, maar hij zal waarschijnlijk diegenen tevreden stellen die af en toe willen spelen en bij voorkeur met games die niet te veel bewegen omdat de schokkerige beelden niet erg prettig zijn om naar te kijken.

Bugs

Ik ben tijdens mijn test wat problemen tegengekomen, maar ik kan ze niet echt als bugs beschouwen, het zijn meer praktische problemen die in de meeste gevallen voortkomen uit het gebrek aan prestaties van de projector. Het meest vervelende probleem is de afstandsbediening. Hij reageert niet altijd even snel en het is vooral wanneer de projector bezig is met iets anders dat je soms meerdere keren moet drukken om de afstandsbediening te laten reageren en dan zal hij meerdere keren op dezelfde commando's afgaan. Het is best vervelend om bijvoorbeeld tekst te typen, je moet oppassen dat je niet te snel gaat. Ook moet je achter de projector gaan zitten om de afstandsbediening optimaal te laten werken.

De projector is niet erg snel en hoewel dit voor de overgrote meerderheid van de taken geen probleem is, kost het soms tijd om te doen wat je ervan vraagt en gedurende die tijd alles wat je vraagt het wordt in de wachtrij geplaatst en uitgevoerd zodra het de kans krijgt. Ik had de pech om een groot videobestand in 4k af te spelen, het duurde lang om het te openen en gedurende die tijd was het onmogelijk om er iets van te vragen. Bestanden die te groot zijn kunnen niet gelezen worden, daar is de projector niet krachtig genoeg voor.

De projector is ontworpen om voor je te worden geplaatst, dus dit zal de projectieafstand verkleinen, maar als je hem toch achter je plaatst, moet je acrobatiek doen om de afstandsbediening te gebruiken en warmte ziet ontsnappen aan de voorkant van de projector, kunt u het ook warm krijgen op uw rug.

ALR/CLR Projectiescherm

Ben je op zoek naar een goed CLR/ALR-scherm voor je projector? Ik heb misschien wat je nodig hebt:
ALR/CLR NothingProjector scherm

Test / beoordeling conclusie

Wanneer ik een projector in deze prijsklasse test, probeer ik al mijn beoordelingscriteria opzij te zetten, omdat ik heel goed weet dat dit soort projector niet kan concurreren met een projector van € 500. Dit type projector is ontworpen voor mobiel of incidenteel gebruik, het is niet ontworpen om het middelpunt van een bioscoopzaal te worden. Als ik dit in gedachten houd, vervult deze projector dan zijn missie? Ja, en ik vind dat hij het zelfs heel goed doet!

Deze projector is een echte 1080p-projector, hij heeft een native resolutie van 1080p en dat blijkt vooral uit de scherptetests. Het beeld is van goede kwaliteit voor een projector van dit type, het is zeker niet te vergelijken met een midrange projector maar voor mobiel of incidenteel gebruik is het echt voldoende. De kleuren zijn iets te koud, de helderheid laat geen daglicht toe, de contrasten zijn goed voor een toestel van dit type. Je hebt hier dus geen oorlogsmachine, maar deze Wanbo doet wat er van verwacht wordt.

Het besturingssysteem is ook best interessant, het lijkt op de officiële versie van Android TV met enkele verschillen in de interface, maar over het algemeen is het zeer succesvol. Houd er rekening mee dat deze projector geen prestatiebeest is, dus zelfs als je de aangeboden applicaties kunt installeren, zal het gebruik niet altijd optimaal zijn.

Deze projector is ook zeer energiezuinig, hij verbruikt amper 50W. Hij neemt niet veel ruimte in beslag, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen en daar is hij ook voor ontworpen.

Deze Wanbo T2R Max komt tussen de Wanbo T6 Max en de Wanbo X1 in, ik vind ook dat de prijs/kwaliteit verhouding in het voordeel is in vergelijking met deze twee modellen.

Sterktes

- compact en licht formaat
- aantrekkelijk design
- laag
- zeer gebruiksvriendelijk
- veel instelmogelijkheden
- 1080p native
- goede scherpte
- verminderde input lag

Zwaktes

- soms vuurvaste afstandsbediening
- niet erg efficiënt
- kleuren te koud
- geen bewegingscompensatie
- gebrek aan vloeiend beeld voor games
- geluid van gemiddelde kwaliteit
- luidruchtig

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden