Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Blitzwolf BW VP9: test / review

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Prijs Blitzwolf BW VP9
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

Blitzwolf BW VP9: test / review


Gepubliceerd op: 27-02-2021 / gewijzigd: 03-08-2021
Ondanks het Duitstalige geluid is Blitzwolf toch een Chinees merk. Blitzwolf brengt laders, koptelefoons, geconnecteerde horloges en vele andere producten op de markt, waaronder projectoren.

Ik had dit merk al een paar jaar geleden gezien, maar had er geen aandacht aan besteed, omdat er veel Chinese projectormerken zijn en de meeste alleen projectoren van lage kwaliteit produceren. Ik zag een paar video's van Blitzwolf-projectoren op YouTube en dacht bij mezelf dat ik er uiteindelijk een zou moeten kopen omdat de kwaliteit erg goed leek voor deze prijs. Ik heb gebruik gemaakt van een voorverkoop op Banggood om de Blitzwolf BW-VP9 te kopen.

Blitzwolf brengt ook andere projectoren op de markt en hun namen geven geen indicatie van wat u van de projector kunt verwachten. de VP9 lijkt de meest succesvolle projector te zijn, hier is een kort overzicht van de andere projectoren:
- Blitzwolf VP12: projector bedoeld voor casten vanaf een telefoon, lage resolutie, beperkte mogelijkheden
- Blitzwolf VP11: instap 720p projector bedoeld voor casten vanaf een telefoon
- Blitzwolf VP9: 1080p-projector met Android 9
- Blitzwolf VP8: 720p-projector op instapniveau voor casten vanaf een telefoon
- Blitzwolf VP6 / VP3: 1080p-invoerprojector bij weinig licht

De Blitzwolf VP9 biedt native 1080p-resolutie, helderdere helderheid en werkt standalone op Android TV

BlitzWolf VP9 - BanggoodWebsite waar ik de Blitzwolf BW VP9 gekocht heb: https://www.banggood.com/custlink/DGDY9s2lj9

Prijs Blitzwolf BW VP9

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Blitzwolf BW VP9 van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

10/02/21 Ik heb de Blitzwolf VP9 op Banggood besteld voor pre-order voor 193 €

09/03/21 na een maand wachten heb ik eindelijk de projector ontvangen en kan de test beginnen

Waarom deze projector?

Ik heb ervoor gekozen om deze nieuwe projector voornamelijk om twee redenen te testen. De eerste is de prijs. Een native 1080p-projector voor minder dan $ 200 is vrij zeldzaam. De tweede is dat het merk Blitzwolf al projectoren heeft geproduceerd die veel positieve recensies hebben gekregen. Dus ik wilde een besluit nemen om te zien of dit merk klaar was voor het grote publiek in Europa.

Er zijn veel Chinese projectoren op de markt, maar velen beweren 1080p te ondersteunen terwijl dat niet het geval is. . is niet het geval. De Blitzwolf valt niet in deze categorie. Het werkt op Android TV en hoewel het misschien logisch lijkt, is het verre van de norm voor Chinese projectoren. Het feit dat je op Android TV draait, levert niet alleen een voordeel op voor de installatie van applicaties die bedoeld zijn voor de projectoren, maar deze keuze zal ook een positieve impact hebben op de levensduur van de projector. Chinese projectoren zijn vaak uitgerust met niet-officiële versies van Android en worden uiteindelijk niet bijgewerkt, dus we eindigen met een projector die niet langer alle soorten bestanden ondersteunt en waar applicaties niet meer werken.

Helderheid is een zwak punt voor projectoren maar deze Blitzwolf adverteert 6500 lumen. Dit cijfer mag duidelijk niet worden vertrouwd, want als het niet in ANSI wordt uitgedrukt, kan de werkelijke helderheid veel lager zijn.

Uitpakken

blitzwolf bw vp9 test avis recensione opinioni prueba review 5
Ik was een beetje verbaasd over de grootte van de doos toen ik de Blitzwolf VP9 ontving, omdat de foto's op Banggood me het gevoel gaven dat de projector vrij klein was, maar dat is het niet, ik vond hem overigens behoorlijk groot.

De doos bevat de projector, een infraroodafstandsbediening (je hebt 2 AAA-batterijen nodig en deze zijn niet inbegrepen), HDMI-kabels, audio- / videokabels en twee gebruikershandleidingen.

De projector is 30 x 22,5 x 13 cm en weegt 2,8 kg.Eerste configuratie

De Blitzwolf VP9-projector draait op Android TV, niet alle andere modellen bij Blitzwolf, dus je moet het controleren voordat je koopt. De projector start op zonder dat je een configuratiestap hoeft te doorlopen, je komt direct op een Android TV-startscherm zonder aanpassingen. Dit is de eerste keer dat ik een Android-projector heb getest die zonder configuratie kan worden gebruikt.

Aangezien er geen batterij in de afstandsbediening zat en ik er ook geen bij de hand had, moest ik doe het met de knoppen op de projector om mijn test te starten. De knoppen aan de bovenzijde van de projector zijn redelijk eenvoudig te gebruiken, de positie van de pijlen en menu / return-toetsen is redelijk goed. Met deze knoppen is het mogelijk om door de menu's te bladeren om bijvoorbeeld de wifi aan te sluiten, een Google-account aan de projector te koppelen of een update uit te voeren. Het is duidelijk dat als u tekst moet invoeren, het gebruik van de toetsen deze taak nogal omslachtig (maar niet onoverkomelijk) zal maken.

Afwerking

blitzwolf bw vp9 test avis recensione opinioni prueba review 6
Blitzwolf maakt geen high-end producten en dat is te zien. Ik heb daar geen probleem mee, maar ik heb de Blitzwolf VP9 naast mijn Nebula Cosmos Max 4k geplaatst en de Blitzwolf is niet zo goed te vergelijken. De nevel kost 5 keer zoveel, dus ik kan dit aspect van de Blitzwolf nauwelijks aanmerken.

blitzwolf bw vp9 test avis recensione opinioni prueba review 12


De Blitzwolf VP9 is vrij massief en is grotendeels gemaakt van plastic. Het bestaat in twee kleuren, ik koos voor wit maar het bestaat ook in het zwart. De voorgevel wordt gedomineerd door de enorme projectielens, Blitzwolf heeft uiteraard gekozen voor een spiegelsysteem, dit is de eerste keer dat ik een projector van dit type heb getest. Er is ook een bruin rooster op de voorkant, ik vind het een beetje raar en ik weet niet of het bedoeld is om de eentonigheid van de projector te doorbreken, maar ik vind het niet erg esthetisch.

blitzwolf bw vp9 test avis recensione opinioni prueba review 11


Aan de zijkanten vinden we de speakers en een ventilatie-uitlaat, het geheel is zeer goed geïntegreerd in de boxprojector

blitzwolf bw vp9 test avis recensione opinioni prueba review 9


Aan de achterkant vind ik een redelijk complete aansluiting met 2 USB poorten, 2 HDMI poorten, een audio/video, een koptelefoon uitgang (Jack ) en een LAN-connector. Er is geen digitale audio-uitgang, dus je zult het ofwel moeten doen met de ingebouwde speakers, speakers aansluiten op de output jack (in stereo), of een bluetooth speaker aansluiten.

blitzwolf bw vp9 test avis recensione opinioni prueba review 14


Bovenop de projector heeft Blitzwolf 7 knoppen geïntegreerd waarmee u door de menu's kunt navigeren zonder de afstandsbediening te gebruiken . Het is daarom mogelijk om de projectorinstellingen te wijzigen zonder de afstandsbediening als u, zoals ik, geen AAA-batterijen bij de hand hebt bij het uitpakken van de projector. Het gebruik van deze toetsen is erg praktisch, maar alleen als je in de interface van Android TV blijft, want binnen een applicatie als YouTube zijn de mogelijkheden beperkter.


Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m x 2,9m (hoogte 2,2m). De projectiewand is een normale wand waarop ik zonder enige behandeling witte verf heb aangebracht. De wanden aan de zijkant zijn donkerder (donkergrijs en rood) om het contrast met de witte muur te accentueren en te voorkomen dat er te veel licht weerkaatst wordt.

Ik heb de mogelijkheid om een projector achterin de kamer te plaatsen op een afstand van ongeveer 4m van het scherm. Ik heb ook de mogelijkheid om een short-throw projector aan de voet van de muur te plaatsen.

Ik heb geen speciale installatie voor geluid, ik gebruik gewoon een geluidsbalk van Xiaomi.

Batterijduur

De Blitzwolf VP9 is niet voorzien van een accu, hij werkt alleen op netstroom.

Stroomverbruik

blitzwolf bw vp9 test avis recensione opinioni prueba review 24
Volgens Blitzwolf kan de VP9 tot 140W verbruiken. Het is weinig vergeleken met een lampprojector, maar het is veel vergeleken met een LED-projector. Ik heb het verbruik aan het stopcontact gemeten en ik heb waarden verkregen tussen 120 en 125W. De projector verbruikt daarom minder dan geadverteerd.

Werkingsgeluid

youtube previewyoutube preview
De Blitzwolf VP9 is een relatief luidruchtige projector zoals je op de video kunt zien, dit geluid komt van de ventilatie die lucht aanzuigt vanaf de achterkant van de projector en deze aan de zijkant afstoot. Om te voorkomen dat u wordt gestoord door bedrijfsgeluiden, dient u de projector op een afstand van minstens 90 cm van uw positie te plaatsen.

Connectiviteit

De Blitzwolf VP9 kan zowel in WIFI worden gebruikt in 2.4Ghz en 5Ghz, dit maakt het mogelijk om de projector autonoom te gebruiken. Helaas werkte de wifi-verbinding niet goed met mijn Netgear-router, de verbinding was erg onstabiel en ik kon niet continu een video op YouTube bekijken, niet updaten of inloggen op mijn account. Ik specificeer dat mijn router 50 cm van de projector was geplaatst, dus het probleem kon niet van de verte komen. Gelukkig heeft de projector een ethernet-ingang en dankzij deze ingang kon ik de projector updaten, mijn Google-account verbinden en video's afspelen op Youtube zonder enige onderbreking.

De Blitzwolf VP9 is ook Bluetooth compatibel en dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een soundbar te koppelen. Ik heb mijn Xiaomi-soundbar gekoppeld, het koppelen leverde geen probleem op en ik heb ook geen synchronisatieproblemen ondervonden.

De afstandsbediening werkt daarentegen via infrarood en dit is niet praktisch helemaal omdat u de afstandsbediening altijd op de projector moet richten om deze te kunnen gebruiken. Omdat dit soort projector aan de achterkant is geplaatst, zie je je arm omhoog gaan en de afstandsbediening naar achteren richten, wat echt niet erg praktisch is.

Beeldkwaliteit

youtube previewyoutube preview
Om de beeldkwaliteit te testen gebruik ik vaak dezelfde video die beschikbaar is op YouTube (je moet zoeken naar Costa Rica 4k), dus ik heb deze video honderden keren op verschillende apparaten gezien, dus ik kan snel het vermogen van een projector beoordelen om een beeld van goede kwaliteit weer te geven. De Blitzwolf VP9 verraste me met de scherpte van de beelden, dat had ik in deze prijsklasse duidelijk niet verwacht. De projector stuurt 1080p en doet het erg goed, de scherpte is goed zonder al te uitgesproken te zijn.

Qua kleuren daarentegen is er een duidelijk gebrek aan verzadiging, de kleuren zijn vrij koud en uitgewassen. Op een video als die uit Costa Rica verlies je duidelijk een deel van de schoonheid van het beeld. Op de nachtvideo die volgt op de Costa Rica-video, merk ik dat de Blitzwolf het beter doet omdat de contrasten behoorlijk duidelijk zijn en het gebrek aan verzadiging veel minder een probleem is.

Ik ging van 1080p tot 4k tijdens het kijken, het werkt, de Blitzwolf kan een 4k-stream afspelen (mits je een ethernetkabel gebruikt, bij wifi kan dat niet) maar ik merkte al snel dat de projector informatie begon te verliezen en met name qua geluid waar een er is een aanzienlijke kloof ontstaan tussen beeld en geluid. In eerste instantie dacht ik dat het een probleem was met de synchronisatie tussen de projector en mijn soundbar, maar ik deed dezelfde test opnieuw in de soundbar en had exact hetzelfde probleem. De projector is niet krachtig genoeg om 4k-stream goed te kunnen verwerken.

Ik dacht dat ik de verzadiging in de projectoropties kon aanpassen, maar er is geen mogelijkheid om de verzadiging aan te passen.

Colorimetrie

De Blitzwolf biedt een mooie scherpte van het beeld maar de kleuren missen verzadiging, de colorimetrische afwijking is daarom best belangrijk en geldt vooral voor kleuren als groen, blauw of wit. De beelden zijn vrij koud, het is een kwestie van smaak maar als je gewend bent om andere projectoren met betere colorimetrie te gebruiken, kan dat storend zijn.

Ik test meestal colorimetrie met een sonde en gebruik mijn telefoon om de juiste kleuren op het scherm weer te geven, maar helaas kon ik mijn telefoon niet koppelen met de projector. De Blitzwolf ondersteunt wifi-casting, maar is nooit verschenen in mijn Google Home-app.

Update: ik heb mijn Surface Pro gebruikt die via HDMI op de projector is aangesloten om de test uit te voeren. Zoals ik dacht, is de colorimetrie niet erg goed. De kleurruimte is smaller dan gemiddeld en ik heb een overweldigende dominantie van blauw (het is vrij sterk te zien in de afbeeldingen). Uiteindelijk behaal ik een dE van 13,98 in de standaardmodus, het is mogelijk om deze score iets te verbeteren door de dominantie van blauw te verminderen, maar zelfs door het blauw naar 30 te brengen, is het nog steeds te hoog.

Helderheid

De officiële Blitzwolf-website kondigt een helderheid aan van meer dan 6000 lumen, het lijkt misschien enorm, maar laat je niet misleiden door dit soort indicaties. De enige waarde die belangrijk is, is de ANSI Lumens omdat deze waarde de ware helderheid van een projector aangeeft. De Blitzwolf heeft zeker geen helderheid van 6000 ANSI-lumen, ik zou zeggen dat hij waarschijnlijk een helderheid heeft tussen de 1000 en 1500 ANSI-lumen. Het is daarom aanzienlijk minder dan wat wordt geadverteerd, maar het is verre van slecht!

Met 1000 tot 1500 ANSI-lumen krijg je een zeer helder beeld in het donker en een goed te bekijken beeld bij daglicht als de scherm wordt niet overspoeld door een andere lichtbron zoals de zon. Het contrast onder daglicht zal natuurlijk niet erg goed zijn, maar het beeld is wel zichtbaar.

De projector laat niet toe om de helderheid aan te passen, dus je kunt het niet aanpassen aan je situatie.

Beeldgrootte en projectieafstand

De Blitzwolf VP9 heeft geen optische zoom, waardoor de projectieafstand bepalend is voor de grootte van het beeld. Gelukkig is er een zoomfunctie ingebouwd in de softwarelaag waarmee u de grootte van de afbeelding kunt verkleinen. Dit is vooral handig als u de projector enkele meters van het scherm moet plaatsen, het beeld kan erg groot worden, dus door te zoomen kunt u het formaat van het beeld aanpassen aan uw configuratie.

Audiokwaliteit

youtube previewyoutube preview
De Blitzworlf VP9 is uitgerust met twee 5W luidsprekers aan elke kant van de projector. Deze speakers leveren geen erg krachtig geluid want zelfs met het volume op maximaal haalt het geluid niet het niveau van de andere projectoren die ik heb getest. Het geluid mist precisie in zowel de hoge als de lage tonen en als ik het volume maximaal duw, hoor ik een vrij uitgesproken verzadiging. Van een instapprojector mag ik natuurlijk niets beters verwachten. Dit probleem kan worden opgelost door een soundbar via bluetooth aan te sluiten en in dit geval is het geluid veel beter dan met de luidsprekers die in de projector zijn ingebouwd.

Ik gebruik deze video van Billie Eilish vaak om te doen mijn geluidstests omdat er een goede mix is van bas- en treble-geluiden, maar er is ook een meer pragmatische auteursrechtelijke reden. Billie Eilish geeft toestemming om haar muziek te gebruiken in video's van anderen. De geluidsopname lijdt duidelijk een klein verlies omdat ik deze video's met een smartphone opneem, maar aangezien ik dit soort tests voor alle projectoren doe, worden ze allemaal onder dezelfde omstandigheden getest. Het geluid van de Blitzwolf is niet erg krachtig maar mist finesse, dus ik raad aan om een goede soundbar te gebruiken om dit probleem te compenseren.

Videospellen

Nog niet beschikbaar / getest

Besturingssysteem

youtube previewyoutube preview
De Blitzwolf VP9 draait op Android TV en dat is maar goed ook, want het installeert alle compatibele apps uit de Play Store, maar het zal updates in de toekomst bijhouden. De Android TV-ervaring is ongeveer hetzelfde op alle projectoren met dit besturingssysteem, maar soms met een paar verschillen. De Blitzwolf biedt over het algemeen dezelfde ervaring als wat ik al op andere projectoren heb kunnen testen, maar de parameters zijn anders, daarom heb ik me op dit deel voor de video geconcentreerd.

De projector staat correcties toe aan het beeld worden aangepast, zoals de aspectverhouding (16: 9 of 4: 3), het type projectie, keystone-correctie en zoom. Het is echter niet mogelijk om de helderheid of beeldkwaliteit aan te passen.

Bugs

Ik was best opgewonden om een instapprojector te testen, ik was erg benieuwd naar het resultaat, maar ik had ook enkele twijfels. Ik vermoedde dat de projector slechter zou worden dan de andere projectoren, maar ik wist niet of dit verschil belangrijk zou zijn.

Toen ik hem voor het eerst aanzette, zag ik een melding die mij vraagt om te updaten, dit is vaak het geval dus ik begin met updaten maar helaas lukt het niet, ik heb het tientallen keren geprobeerd en het downloaden van de update wordt na een paar procent onderbroken. Het begint dus niet zo goed. Tweede stap, ik probeer mijn Google-account te verbinden om toegang te krijgen tot de Play Store en daar is het hetzelfde, het werkt niet. Het begint nogal slecht en ik leg mezelf neer bij het simpelweg testen van een video op YouTube en opnieuw gaat het niet zoals ik had gehoopt, omdat de video constant wordt afgebroken, maar dit probleem doet me denken dat het probleem mogelijk te wijten is aan wifi van de projector. Dus ik verbind de projector met mijn router via een ethernetkabel en daar, wonder, is de update in een paar seconden klaar, het lukt me om verbinding te maken met mijn account en de video's op YouTube werken. Is dit een bug? Een probleem met de hardware? Ik weet het niet, maar wat zeker is, is dat de wifi van mijn projector niet goed werkt.

Test / beoordeling conclusie

Ik heb nog een paar dingen om te testen, maar ze zullen het resultaat van deze test niet beïnvloeden, dus ik zal alvast de conclusie schrijven voor degenen die niet willen wachten om hun beslissing te nemen. Als je de recensie hebt gelezen, zou je kunnen denken dat ik niet aanraad om deze Blitzwolf te kopen, omdat ik een aantal problemen meld die je ervaring met de projector mogelijk kunnen verpesten. Er moet echter rekening worden gehouden met een zeer belangrijke factor: de prijs.

De Blitzwolf VP9 is beschikbaar voor ongeveer € 200. In deze prijsklasse zijn er veel projectoren die beweren de mogelijkheid te hebben om een beeld in 1080p weer te geven, maar dit is vaak verkeerd, de Blitzwolf daarentegen is echt in staat om 1080p te leveren. Het werkt op Android TV en opnieuw in deze prijsklasse is het vrij zeldzaam. De beeldscherpte van de Blitzwolf is redelijk vergelijkbaar met projectoren die twee tot drie keer zo duur zijn, wat een van de sterke punten van deze projector is.

Dus ja, de Blitzwolf heeft zijn gebreken, maar een priori als u geïnteresseerd bent in een projector van dit type, stel ik me voor dat u niet een van de puristen bent die de juiste kleur en het beste geluid willen, voor deze prijs is dat niet mogelijk. Ik had andere Chinese projectoren in dit prijsgebied getest, geen van deze projectoren kan concurreren met de Blitzwolf. Je moet de Blitzwolf zien als een mid-range projector waar sommige elementen zijn verwijderd om de prijs aantrekkelijker te maken.

Het element dat me het meest stoorde en dat het niet deed, is dat niet mogelijk op te lossen, het is het bedrijfsgeluid. De projector maakt lawaai en geeft behoorlijk wat warmte af, als je kamer klein genoeg is, zal hij je kamertemperatuur kunnen verhogen en ik verzeker je dat dat geen grap is. Het geluid is ook niet geweldig en worstelt om het ventilatorgeluid volledig te verdoezelen, dus je moet een soundbar gebruiken om er het maximale uit te halen.

Het andere punt dat me een beetje stoorde is de afstandsbediening, ik begrijp de keuze voor een infraroodafstandsbediening in 2021 niet en bovendien voor een apparaat dat achter je komt, is het volledig contra-intuïtief. Gelukkig kun je een bluetooth-afstandsbediening gebruiken of een externe doos zoals een Amazon Fire Stick gebruiken om de projector te bedienen.

Voor wie is deze projector? Ik zou heel eenvoudig willen zeggen dat deze projector bedoeld is voor diegenen die een groot, helder en scherp beeld willen zonder de bank te verslaan. U moet dan controleren of de afstand tot uw kamer het mogelijk maakt om een beeld van voldoende grootte te hebben en het zal ook nodig zijn om een kleine afstand te creëren tussen de projector en de zitpositie om niet te veel ventilatie te horen.

Sterktes

Beeldscherpte
Helderheid
Android TV
Verbruik
Prijs

Zwaktes

Zeer zwakke wifi
Bedrijfsgeluid
Projectieafstand
Infrarood afstandsbediening
Casting
Gebrek aan kleurverzadiging

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden