Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Blitzwolf BW-VP13 : test / review

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Prijs Blitzwolf BW VP13
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

Blitzwolf BW-VP13 : test / review


Gepubliceerd op: 25-08-2021 / gewijzigd: 01-10-2023
Ondanks zijn Duits klinkende naam, is Blitzwolf een Chinees merk dat allerlei producten op de markt brengt, waaronder een instapprojectorreeks zoals deze. Deze Blitzwolf BW-VP13 is de tweede projector van dit merk die ik heb getest, ik heb ook de Blitzwolf BW-VP9 getest die mij ondanks enkele interessante eigenschappen niet helemaal tevreden stelde.

De Blitzwolf BW-VP13 is een 1080p-projector die beschikbaar is voor honderd dollar, dus de prijs zal een sterk genoeg argument zijn om de aankoop te rechtvaardigen. Dit projectormodel is een model dat is ontworpen om te worden gebruikt met een externe videobron (wifi of kabel) omdat de projector niet op Android TV draait zoals de VP9. Het is dus een "naakte" projector die altijd gekoppeld zal moeten worden aan een ander apparaat om er videocontent aan af te leveren.

De prijs is dan ook zeer aantrekkelijk maar je moet ook op andere elementen letten om de kwaliteit van dit type projector te beoordelen. Er is natuurlijk de kwaliteit van het beeld, maar ook de ruis die door de projector wordt gegenereerd, want in deze prijszone maken de projectoren vaak veel lawaai. Dus ik ga deze Blitzwolf BW-VP13 door mijn gebruikelijke tests laten gaan om te zien of het de moeite waard is om te kopen.

Website waar ik de Blitzwolf BW VP13 gekocht heb: https://www.banggood.com/custlink/mKKYetICSJ

Prijs Blitzwolf BW VP13

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Blitzwolf BW VP13 van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

27 juli 2021: ik koop de Blitzwolf VP13 bij Banggood in de voorverkoop
24 augustus 2021: ik ontvang de projector, dus de test kan beginnen

Waarom deze projector?

Ik test meestal projectoren die tussen 500 en 1000 € worden verkocht, omdat we hier de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden. Ik maak soms een paar uitzonderingen om een idee te krijgen van wat er in andere prijsklassen zit en om de verschillen in beeldkwaliteit te meten. Ik had eerder dit jaar al een Blitzwolf gekocht voor rond de € 200,- en was behoorlijk teleurgesteld omdat deze projector veel te luid was. Ik laat me nog steeds verleiden door de BW-VP13 omdat deze aanzienlijk minder kost en een van de meest toegankelijke 1080p-projectoren is.

Ik verwacht geen wonderen, dit soort projector zal een projector voor 500 € niet kunnen overtreffen, maar mijn doel is om u op een zo neutraal mogelijke manier de kwaliteiten en fouten van deze projector zodat u kunt beoordelen of de fouten voor u acceptabel zijn. Ik verwacht vooral dat deze projector veel lawaai maakt en warmte afgeeft, maar dat zullen we allemaal zien in deze test.

Uitpakken

blitzwolf bw vp13 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 1
De verpakking van de Blitzwolf is vrij klassiek, hij is vrij sober en gebruikt dezelfde basis als het andere model dat ik heb getest. De doos bevat de projector, videokabels (video + geluid L/R), een HDMI kabel, een stroomkabel, een handleiding, een montageschroef om de projector te bevestigen en een afstandsbediening zonder batterijen (2x AAA).

Eerste configuratie

blitzwolf bw vp13 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 32
De Blitzwolf BW-VP13 heeft niet echt een besturingssysteem, het heeft een menu om de bron van de afbeelding te kiezen en enkele instellingen voor de afbeelding. Het is daarom niet nodig om a priori iets te configureren om het out-of-the-box te gebruiken.

Afwerking

blitzwolf bw vp13 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 24
De Blitzwolf BW-VP13 is een instapproduct, dus het is volledig bekleed met plastic en het is ontworpen in een vrij klassiek formaat dat me doet denken aan buisprojectoren van een paar jaar geleden. . Er is een grote optische eenheid aan de voorkant en twee instelwieltjes erboven (een voor perspectief en een voor scherpte). Deze grote optische eenheid projecteert het beeld van een LED-bron die door een systeem van spiegels wordt teruggestuurd naar de optische eenheid. Dit soort ontwerp genereert warmte die uit de projector moet worden afgevoerd en daarom zijn deze projectoren luidruchtiger.

blitzwolf bw vp13 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 18
De ventilatie van de box wordt verzorgd door een rooster dat de omgevingslucht aan de ene kant van de projector aanzuigt om de warmte aan de andere kant van de projector naar buiten te brengen. Blitzwolf heeft ook een klein verwijderbaar paneel bij de uitgang toegevoegd, zodat het het stof kan afvoeren dat zich in de loop van de tijd onvermijdelijk zal ophopen.

blitzwolf bw vp13 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 15
Er is een aparte VGA-poort aan de achterkant van de projector en de rest van de aansluitingen aan de zijkant. De BW-VP13 is behoorlijk compleet met 2 HDMI-ingangen, een USB 2.0-ingang, een SD-kaartlezer, een hoofdtelefoonuitgang en een video-ingang.

blitzwolf bw vp13 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 31
Ondanks het gebruik van plastic is de projector goed afgewerkt, hij onderscheidt zich niet echt van de anderen, maar het formaat biedt alles wat we van een projector mogen verwachten. De optische eenheid kan worden beschermd door een kleine afdekking die bij de projector wordt geleverd.

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m x 2,9m (hoogte 2,2m). De projectiewand is een normale wand waarop ik zonder enige behandeling witte verf heb aangebracht. De wanden aan de zijkant zijn donkerder (donkergrijs en rood) om het contrast met de witte muur te accentueren en te voorkomen dat er te veel licht weerkaatst wordt.

Ik heb de mogelijkheid om een projector achterin de kamer te plaatsen op een afstand van ongeveer 4m van het scherm. Ik heb ook de mogelijkheid om een short-throw projector aan de voet van de muur te plaatsen.

Ik heb geen speciale installatie voor geluid, ik gebruik gewoon een geluidsbalk van Xiaomi.

Batterijduur

De Blitzwolf BW-VP13 is geen draagbare projector en is dus niet voorzien van een batterij.

Stroomverbruik

youtube previewyoutube preview
De Blitzwolf BW-VP13 verbruikt ongeveer 70W met enkele schommelingen tussen 65 en 75W. Het is vrij weinig vergeleken met een traditionele projector, maar het is niet de minst hebzuchtige van degenen die ik heb getest. Ik heb met name de Mi Smart Compact getest, die 50 W verbruikt en minder geluid en meer licht produceert.

Werkingsgeluid

youtube previewyoutube preview
Ik heb het geluid van deze projector gemeten door er een geluidsmeter naast te plaatsen. Ik vermoed dat je de projector niet naast je oren gaat plaatsen, maar ik test alle projectoren op dezelfde manier om een identieke vergelijkingsbasis te hebben. Ik heb ongeveer 60 dB gemeten direct naast de projector, het is behoorlijk hoog, maar het is lager dan de 70 dB die ik heb gemeten op de Blitzwolf VP9. Projectoren in deze prijsklasse zijn allemaal luider dan gemiddeld, hier is niets mis mee. Als je een beetje een klusjesman bent, weet dan dat het mogelijk is om de ventilator te vervangen door een stillere ventilator zoals die in pc's wordt gebruikt om de CPU te koelen. (wees voorzichtig, u loopt het risico de garantie te verliezen door de projector te openen)

Connectiviteit

De Blitzwolf BW-VP13 is wifi (2,4 Ghz en 5 Ghz) en Bluetooth 5.0 compatibel. De wifi wordt voornamelijk gebruikt om te casten met een ander apparaat zoals een smartphone. Via Bluetooth kan de projector worden aangesloten op een externe geluidsbron.

De projector is ook uitgerust met de volgende connectoren: VGA, video (video + stereogeluid), jack, usb, hdmi x2

Beeldkwaliteit

youtube previewyoutube preview
Ik gebruik altijd dezelfde 4 video's op YouTube om de beeldkwaliteit van de projectoren te vergelijken. Deze vier video's hebben nogal verschillende inhoud om de kwaliteit van de projector te kunnen beoordelen. Dit is wat me opviel bij deze eerste test:
- de kleuren zijn te koud, de colorimetrie neigt naar blauw
- het beeld is vrij duidelijk in het midden, we kunnen zien dat het 1080p is, de scherpte is minder goed aan de periferie
- er zit een lichte ruk in de bewegingen
- de helderheid is goed
- het geluid is niet heel krachtig maar bij 50-75 % is het voldoende om de ventilator niet meer te horen. Het hoog is vrij uitgesproken, het laag is discreter. - een vlieg crashte tegen de achterkant van mijn scherm

Om deze video's af te spelen, heb ik een Nvidia Shield gebruikt die via HDMI op de projector is aangesloten en via een ethernetkabel op mijn router is aangesloten. Het beeld is niet perfect, maar in deze prijsklasse moet je offers kunnen brengen en ik vind dat deze projector voor de prijs een redelijk goed kijkbaar beeld kan bieden, zodat je een geweldig beeld kunt krijgen groter dan dat van een televisie voor honderd euro.

Het is mogelijk om de kwaliteit van het beeld te verbeteren door de instellingen van de projector te wijzigen, het is mogelijk om zowel de kleurtemperatuur als de scherpte aan te passen. Ik heb een video gemaakt om te laten zien wat er mogelijk is:
youtube previewyoutube preview
De voorgeconfigureerde modi helpen niet veel. Aan de andere kant is het mogelijk om de scherpte aanzienlijk te verhogen en het verhogen van de kleurverzadiging vermindert het blauwachtige effect op het beeld. Ik heb ook de kleurtemperaturen getest in de volgende video:
youtube previewyoutube preview
Het resultaat is niet perfect, maar een warmere kleuring vermindert het blauwachtige effect.

Vloeiendheid van bewegingen
youtube previewyoutube preview
Dit type projector biedt geen bewegingscompensatiemechanisme, maar 'gewoon niet' bestaan in deze prijsklasse. Het gevolg is zichtbaar op de afbeelding waar we zien dat de bewegingen van de witte blokjes scheuren veroorzaken. In deze prijsklasse is dat vrij normaal. Ik zag het meteen op de eerste video, dus het effect is duidelijk zichtbaar, maar omdat ik gewend ben om duurdere projectoren te testen, zie ik dit soort problemen sneller dan een gebruiker die geen ander vergelijkingspunt heeft.

Colorimetrie

De dominantie van blauw is zichtbaar in het beeld, de verificatie van de colorimetrie met een sonde bevestigt deze waarneming met het blote oog. Ik kreeg een dE groter dan 13 voor colorimetrie met een te smalle kleurruimte. De projector doet het goed op groen, geel en cyaan maar op andere kleuren is het kleurverschil belangrijk. Wit heeft een temperatuur van 7371K, dus het is niet wit, het is blauwachtig. Het is mogelijk om het blauwachtige effect van de parameters van de projector af te zwakken, maar zelfs als het blauw wordt verlaagd tot 30, blijft het te hoog.

Deze projector is dan ook duidelijk niet ontworpen voor puristen omdat de colorimetrie niet goed genoeg is om de projector als vervanger van een televisie te beschouwen.

Helderheid

De technische fiche van de Blitzwolf geeft een lichtsterkte van 6000 lumen aan, het lijkt enorm maar je mag nooit trots zijn op dit soort indicaties. Als ik de helderheid meet krijg ik ongeveer 1000 lumen op 1 meter van de projector, dat is duidelijk voldoende voor een donkere kamer maar duidelijk onvoldoende voor een projectie op klaarlichte dag in tegenstelling tot de misleidende foto's die vaak worden gebruikt om de capaciteit van deze projector te illustreren. .

Op het datablad staat dat de projector een contrast van 3500:1 moet hebben, de werkelijkheid is weer heel anders. Ik weet niet wat ze hebben gemeten om 3500:1 contrast te krijgen, ik heb nog nooit een projector met zo'n echt contrastniveau getest. In werkelijkheid heb ik een contrast gemeten van minder dan 100:1 en deze waarde komt overeen met andere projectoren van dit type die ik heb getest.

In de productbeschrijving zie ik "helder beeld, zelfs bij daglicht" ... dit is helemaal verkeerd! In deze prijsklasse vind je geen projector die bij daglicht een helder, contrastrijk beeld kan projecteren.

Beeldgrootte en projectieafstand

De Blitzwolf BW-VP13 heeft een worpverhouding van 1,5, dit betekent dat je voor een worpafstand van 1m een beeld krijgt met een diagonaal van 50cm. Je hebt dus een vrij grote afstand nodig om een groot beeld te krijgen. Ook vond ik dat de minimale scherpstelafstand vrij groot is, er is meer dan een meter afstand tussen de projector en het projectievlak nodig om een scherp beeld te krijgen.

Met deze worpverhouding zijn hier enkele voorbeelden van beeldgrootte die u kunt krijgen:
- afstand 2 meter, diagonaal van 1 meter, breedte van 86 cm
- afstand 3 meter, diagonaal 1.5 meter, breedte 1.29m
- afstand 4 meter, diagonaal 2 meter, breedte 1.72cm
De projector heeft een zoom die het mogelijk maakt om het beeld te verkleinen maar met deze projectieverhouding is het waarschijnlijk niet erg handig.

Audiokwaliteit

youtube previewyoutube preview
Deze projector is niet uitgerust met een zeer geavanceerd geluidssysteem maar ik was toch verrast door de kwaliteit van het geluid. De hoge frequenties worden redelijk goed weergegeven en de lage frequenties zijn niet diep genoeg omdat de speaker geen vermogen heeft. Op 50% van het volume heb ik een geluid dat schommelt tussen de 75 en 84 dB en als ik dit geluid verhoog naar 100% zie ik geen grote verschillen, het geluid gaat iets boven de 88 dB uit. Het geluid is dan ook niet heel krachtig en wie een meer meeslepende ervaring wil zal een externe speaker op de projector moeten aansluiten. Aan de andere kant is het noodzakelijk om het geluid te verhogen tot ten minste 70% om het geluid van de ventilator te dekken.

Videospellen

Ik heb een weergavevertraging (invoer) tussen 50 en 60 ms gemeten, dit zou het mogelijk moeten maken een gameconsole op de projector aan te sluiten en van de games op een groot scherm te genieten. Alleen games waarbij je snel moet reageren (bijv. FPS) zullen een beetje last hebben van deze weergavevertraging, maar als je dergelijke games niet speelt, zie ik niet echt een probleem met deze weergavevertraging.

Besturingssysteem

De Blitzwolf BW-VP13 is een projector zonder besturingssysteem, hij heeft een menu om de videobron te selecteren en enkele parameters om het beeld en de connectiviteit aan te passen. Dit is geen slechte zaak, want in deze prijsklasse kunnen de fabrikanten geen erg krachtige processor plaatsen en dat zou resulteren in een vrij gemiddelde reactiviteit. Ik heb een Nvidia Shield op deze projector aangesloten en ik kon profiteren van een ervaring die vergelijkbaar is met een projector voor 500 €.

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest

Test / beoordeling conclusie

De Blitzwolf BW-VP13 is een instapprojector die voor minder dan € 150 te vinden is op sites als Banggood. In deze prijsklasse is de beeldkwaliteit niet buitengewoon, zijn de projectoren luidruchtig en is de scherpte minder aan de periferie. Het is een beetje hetzelfde met deze BW-VP13 met enkele verschillen op bepaalde punten.

Deze projector is in staat om in het midden van het beeld een beeld te produceren met een redelijk goede scherpte, maar deze scherpte verdampt aan de zijkanten. De kleuren zijn erg koud, dus alle afbeeldingen zijn nogal blauwachtig. De zijwaartse bewegingen zijn ook goed zichtbaar, de beelden zijn schokkerig. Deze projector maakt veel lawaai, maar minder dan de andere die ik heb getest in deze prijsklasse, je moet hem toch niet in de buurt van je hoofd plaatsen om niet gestoord te worden door lawaai.

De projectieverhouding is vrij laag (1,5), dus je zult de projector ver genoeg van de projectiemuur moeten plaatsen om een groot beeld te krijgen. Je moet het in ieder geval meer dan 1.50m laten staan, want onder deze afstand is het niet mogelijk om een duidelijk beeld te krijgen. Als je ruimte hebt, moet je deze ver achter je plaatsen om een groot beeld te krijgen en de hinder door ruis te verminderen.

Dit alles kan dus erg negatief lijken maar we moeten deze resultaten in hun context plaatsen, dit is een instapprojector en we moeten dus geen wonderlijke dingen verwachten. Als we dit in gedachten houden, doet de Blitzwolf het vrij goed omdat het beeld vrij helder is, de scherpte in het centrum correct is en voor een prijs tussen 100 en 150 € krijg je een capabele ondersteunende beeldbron. een televisie. Diegenen die geen budget hebben voor een projector van 500€ zullen ongetwijfeld al heel blij zijn met deze projector, voor anderen denk ik dat deze projector beschouwd moet worden als een extra projector voor uw kinderen.

Sterktes

Correcte helderheid voor deze prijs
Stroomverbruik
Scherpte in het centrum
Gebruiksgemak

Zwaktes

Kleuren te koud
Minimale scherpstelafstand
Scherpstellen niet altijd makkelijk, wiel beweegt niet makkelijk en is niet erg precies
Bedrijfsgeluid
Projectieverhouding

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden