Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Coupon/kortingscode
Prijs Blitzwolf BW V2
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Besturingssysteem
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Test / beoordeling conclusie
Projectoren Tests Reviews

Blitzwolf BW V2: test / beoordeling


Gepubliceerd op: 17-09-2022 / gewijzigd: 02-11-2022
Deze Blitzwolf BW V2 is de vierde projector van het merk Blitzwolf die ik heb getest. Dit maakt me geen expert op het gebied van het merk, maar het stelt me in staat om een beetje perspectief te hebben om de verschillende projectoren te vergelijken, de evolutie van het productassortiment te evalueren en hun sterke en zwakke punten beter te begrijpen. Blitzwolf maakt over het algemeen nogal brutaal vormgegeven projectoren met vrij hoekige producten en het gebruik van donker plastic. Deze nieuwe BW V2 lijkt afstand te willen nemen van de andere projectoren van het merk. Ik vind hier overeenkomsten met projectoren van andere merken, zoals de Mi Smart van Xiaomi met zijn met stof beklede voorkant en de vorm van de projector.

Zal deze verandering in uiterlijk leiden tot een verandering in merkpositionering? Wordt de projector duurder? Dit ga ik je laten zien door middel van deze test. Voordat ik tot de kern van de zaak kom, zal ik herhalen wat ik altijd herhaal voor mijn tests van dit type product. Projectoren in deze prijsklasse kunnen niet concurreren met mid-range projectoren, dus je moet ze vergelijken met andere projectoren in hetzelfde bereik en hier zou ik waarschijnlijk Wanbo als referentie nemen.

Coupon/kortingscode

U kunt deze projector tegen een concurrerende prijs krijgen met de code BGBWV2 en de volgende link: target= " _blank" rel="nofollow">Blitzwolf BW V2

Prijs Blitzwolf BW V2

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Blitzwolf BW V2 van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

8 september 2022: voorbeeldbestelling van de Blitzwolf BW V2 op Banggood.com
15 september 2022: ontvangst van het pakket, de test kan beginnen.

Waarom deze projector?

Kwaliteitsprojectoren zijn vrij dure producten die niet binnen elk budget passen, daarom test ik regelmatig projectoren op instapniveau zodat iedereen tussen dit type projector kan vinden wat hij zoekt. In het instapmodel vind je van alles en nog wat, dus laat je niet verleiden door de prijs alleen, de kwaliteitsverschillen zijn soms enorm. Blitzwolf en Wanbo zijn twee merken die erin geslaagd zijn een paar projectoren te produceren met een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar dit kan nogal verschillen van product tot product.

Het grootste defect van dit type projector is het geluid dat het produceert, omdat dit type projector veel warmte produceert, dus het moet goed worden geventileerd. Onder de andere gebreken is er ook de colorimetrie die de beelden kouder maakt, er zijn ook vaak gebreken in termen van scherpte gerelateerd aan de keuze van de lens. Ik heb echter veel verbeteringen op deze punten opgemerkt bij Blitzwolf en wanbo, dus ik ben benieuwd of Blitzwolf met deze nieuwe projector een stap voorwaarts heeft weten te maken.

Uitpakken

blitzwolf bw v2 test avis review recensione bewertung beoodeling 23
De Blitzwolf dozen zijn bijna allemaal hetzelfde, de dozen zijn wit met het gebruik van groen op de hoeken. De dozen geven niet echt een indicatie van het type product, de Blitzwolf-batterij die ik onlangs heb getest, zou kunnen zijn verward met een projectordoos.

In de doos is de projector zeer goed beschermd door een dikke laag schuim. De doos bevat de projector, een afstandsbediening (zonder batterijen, infrarood), een stroomkabel, een klein statief en een handleiding.


Besturingssysteem


De Blitzwolf BW V2 gebruikt wat ik een exotische versie van Android noem, dus het is geen officiële versie zoals Android TV, het is een oudere versie van Android die geschikt is voor deze projector. Het hoofdmenu is specifiek voor dit type projector met directe toegang tot YouTube, Aptoide en Netflix. Je hebt dan de mogelijkheid om applicaties van Aptoide te installeren of ze zelf te installeren vanuit een APK-bestand. Er is daarom geen a priori limiet aan het gebruik van applicaties, maar het kan zijn dat sommige applicaties niet werken vanwege de gebruikte versie van Android. Sommige toepassingen zijn ook niet ontworpen voor gebruik op een projector met afstandsbediening, gelukkig is er de "muis/cursor"-functie op de afstandsbediening om dit probleem te verhelpen.

Beeldinstellingen zijn vrij beperkt, je kunt een beetje spelen met keystone-correctie of zoom, maar het is niet mogelijk om de beeldeigenschappen aan te passen om de colorimetrie mogelijk te verbeteren.

Deze projector is duidelijk te zien als een extra projector in plaats van een speciale projector in een bioscoopzaal, omdat deze Android-versie te beperkt zal zijn voor geavanceerd gebruik. Als je deze projector echt als je hoofdprojector wilt gebruiken, moet je hem koppelen met een HDMI-dongle zoals de Amazon Fire TV of een Mi Stick of zelfs een Nvidia Shield om te profiteren van een volledige Android-ervaring die regelmatig wordt bijgewerkt.
youtube previewyoutube preview

Afwerking

blitzwolf bw v2 test avis review recensione bewertung beoodeling 12
Ik had het over een radicale verandering in het ontwerp van het product in de introductie van deze test, maar als je nog nooit een Blitzwolf-product hebt gezien, laat ik je een voorbeeld zien van een andere Blitzwolf-projector die ik heb getest:
blitzwolf bw vp13 test review avis recensione prueba opinion beoordeling photo unboxing 31
Nou, ik denk dat het vrij duidelijk is, je zou kunnen denken dat dit projectoren zijn van twee verschillende merken. Ik vind dat deze nieuwe BW V2-projector dicht bij het instapmodel Xiaomi ligt met het gebruik van een stoffen voorkant en het gebruik van wit honingraatplastic. De enorme optische eenheid op het voorpaneel wekt de indruk dat deze projector een mid-range projector is, maar de gebruikte technologie is dezelfde als bij eerdere projectoren, het licht wordt uitgestraald door LED's die door een LCD-scherm gaan.

blitzwolf bw v2 test avis review recensione bewertung beoodeling 8
Aan de bovenzijde van de projector bevindt zich een instelwiel waarmee de scherpte van het beeld mechanisch kan worden aangepast, waardoor deze projector geen focus heeft. , heb ik nog nooit autofocus op dit type projector gezien.

blitzwolf bw v2 test avis review recensione bewertung beoodeling 7
Deze projector is ontworpen om gemakkelijk te worden gedragen, is uitgerust met een leren riem en is licht genoeg om van kamer naar kamer te dragen, maar omdat hij niet is uitgerust met een batterij moet je hem altijd op een stroombron aansluiten. De Wanbo T6R Max was ook voorzien van een polsbandje van dit type, maar deze projector is veel groter en zwaarder waardoor hij moeilijker te vervoeren is.
blitzwolf bw v2 test avis review recensione bewertung beoodeling 5
Aan de achterkant vinden we een vrij klassieke configuratie met een ontstekingsknop, een koptelefoonuitgang, een usb-poort (waarschijnlijk 2.0), een IR-poort voor de afstandsbediening en een HDMI-ingang (waarschijnlijk 2.0, te controleren) . De aanwezigheid van de IR-poort op deze locatie geeft aan dat deze projector is ontworpen om voor u te worden gebruikt, dit is een terugkerend probleem bij dit type projector, want tenzij u een projectieruimte heeft met veel afstand voor u, dit beperkt de grootte van de afbeelding.
blitzwolf bw v2 test avis review recensione bewertung beoodeling 15
De afstandsbediening is vrij eenvoudig, maar met toetsen die ver genoeg uit elkaar zijn geplaatst om ze niet te verwarren. Er zijn geen snelkoppelingen naar apps zoals Netflix of Amazon Prime Video, maar er is een knop om een schuifregelaar op het scherm weer te geven. Hiermee kunt u op gebieden klikken die niet toegankelijk zijn voor een afstandsbediening. De afstandsbediening vereist 2 AAA-batterijen die niet bij de projector zijn geleverd.
blitzwolf bw v2 test avis review recensione bewertung beoodeling 2
Hieronder bevindt zich het gat waarmee u een statief kunt bevestigen (meegeleverd in de doos). Omdat de projector vrij licht is, is het meegeleverde statief voldoende om hem in bijna elke positie te plaatsen.

Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m bij 2,9m (hoogte 2,2m). Ik heb twee projectiewanden, een witte muur van 2,9 m breed met alleen witte verf met een mogelijke terugslag van 4 meter. Ik heb dan een 133 inch ALR scherm op een andere muur met een mogelijke setback van 2.8m. Ik gebruik hoofdzakelijk het ALR-scherm, behalve wanneer de opstelling of het type projector niet geschikt is voor deze situatie.

Batterijduur

De Blitzwolf BW V2 is niet uitgerust met een batterij.

Stroomverbruik

IMG_20220918_123256

Ik heb een maximaal verbruik van 60W gemeten door een video op YouTube te bekijken, het verbruik fluctueert een beetje maar stabiliseert rond de 60W.

Werkingsgeluid

IMG_20220918_123129
Ik heb ongeveer 50 db gemeten bij de ventilatoruitgang van de projector (luidste plaats). Dit geluidsniveau is nog steeds hoger dan het geluid van mid-range projectoren, maar het is al een mooie verbetering voor Blitzwolf-projectoren omdat de vorige modellen die ik heb getest boven de 65 dB uitkwamen. Op een afstand van 1 meter is het gebrom van de projector nog hoorbaar maar zodra de projector geluid geeft (zelfs op 50% volume) zal dit geluid niet meer hoorbaar zijn. De meeste projectoren van dit type zijn luidruchtig omdat ze intensieve ventilatie nodig hebben om af te koelen, maar ik zie een merkbare verbetering ten opzichte van de nieuwste modellen die ik heb getest.

Connectiviteit

blitzwolf bw v2 test avis review recensione bewertung beoodeling 5
De verbinding is vrij eenvoudig met een USB-poort, een hoofdtelefoonuitgang en een HDMI-poort. De projector is compatibel met 5Ghz en 2,4Gz wifi en ondersteunt ook Bluetooth.

Beeld instellingen
Deze projector laat geen fijne aanpassingen aan het beeld toe. U kunt de grootte en oriëntatie van de afbeelding wijzigen, maar ik heb geen instellingen gezien om de colorimetrie, verzadiging, contrast of scherpte te wijzigen.

Beeldkwaliteit

youtube previewyoutube preview
Op deze eerste video zien we al snel het colorimetrische verschil van deze projector. Zoals de meeste projectoren van dit type is het beeld te koud met te veel blauwe dominantie. De scherpte is ook niet uitzonderlijk.
youtube previewyoutube preview
Met de Top Gun Maverick-trailer is de koude toon minder problematisch maar nog steeds zichtbaar. We kunnen hier zien dat de snelle scènes goed worden weergegeven en het geluid goed genoeg is om een goede ervaring te bieden.
youtube previewyoutube preview
De Batman-trailer is erg donker en laat zien dat het contrast van de projector niet voldoende is om een correcte weergave van donkere gebieden te bieden, maar voor dit prijsniveau is het normaal, het is noodzakelijk om verder te gaan 1000 EUR om een projector te vinden die het juiste contrast biedt en nogmaals, het is vaak zelfs nodig om meer dan 2000 EUR te gaan.
youtube previewyoutube preview
Met Fast & Furious heb ik een beetje een mix van alle voorgaande video's met lichte scenes, donkere scenes, veel beweging en explosies. De colorimetrie is weer te koud maar de beleving is best correct voor een projector in deze prijsklasse.

Colorimetrie

blitzwolf bw v2 colorspace
Projectoren zoals deze zijn nooit erg kleurnauwkeurig en de meeste projectoren in deze prijsklasse zijn dat wel. Het colorimetrische verschil is belangrijk en meer in het bijzonder op de blauwe en de rode tinten is het beeld over het algemeen te koud en dit is te zien op de video's die ik in dit artikel heb opgenomen. Naast kleurgetrouwheid is er ook een probleem met de kleurruimte waarbij het aantal beschikbare kleuren niet op het niveau van mid-range projectoren ligt. Nogmaals, er is hier niets verrassends, ik geef alleen feiten om uw verwachtingen te beheren bij het kopen van een projector van dit type.

Helderheid

De projector wordt geadverteerd met een helderheid van 200 ANSI-lumen en in werkelijkheid heb ik 140 gemeten. Of het nu 200 of 140 is, dat is een helderheidsniveau waarvoor u deze projector in een donkere kamer moet gebruiken en ook bij het beperken van de grootte van de projector. afbeelding. De helderheid neemt af met het kwadraat van de afstand, op 2 meter is de helderheid dus 4x minder. Hiermee moet dus rekening gehouden worden bij het plaatsen van de projector.

Scherpte

De scherpte is correct voor een projector van dit type. Ik heb projectoren in deze prijsklasse getest die grote scherpteproblemen hebben, bij deze projector is dit iets minder het geval. Er is wel een verschil in scherpte tussen het centrum en de periferie maar dat is niet zo belangrijk. De scherpte is af te stellen met het wieltje aan de bovenzijde van de projector, dit soort handmatige mechanisme werkt in stappen, de afstelling is dus niet zo fijn als een elektronische afstelling maar dit soort afstelling heb ik nog niet gezien op een instap projector .

Contrast

Ik heb een contrastverhouding van minder dan 100:1 gemeten, dat is een zeer laag contrastniveau zoals de meeste projectoren op instapniveau. Dit is een criterium waar ik niet veel waarde aan hecht aan een projector van dit type want om een goed contrast te krijgen moet je voor een laserprojector gaan met een prijsniveau dat 10 keer hoger ligt dan deze projector. Deze projector is ontworpen voor recreatief gebruik en voor dat soort gebruik is een lager contrast geen groot probleem.

Bewegingscompensatie

youtube previewyoutube preview
De Blitzwolf BW V2 heeft geen bewegingscompensatiesysteem, maar dat is niet erg, want zijwaartse bewegingen zijn niet zo schokkerig (of heel weinig) zoals je in deze video kunt zien. Snelle zijwaartse bewegingen veroorzaken geen tearing zoals bij 60Hz DLP-projectoren.

Beeldgrootte en projectieafstand

Zoals vaak het geval is bij dit type projector, is het niet alleen nodig om stil te staan bij de beeldgrootte, maar ook om de minimale scherpstelafstand te nemen. U dient de projector minimaal 110 cm van het projectieoppervlak te plaatsen om een helder beeld te krijgen. Deze regel geldt andersom als er een maximale afstand is, maar ik heb niet genoeg afstand om deze te meten. Ik vind sowieso dat dit type projector niet verder dan 2 meter mag staan omdat de lichtsterkte mogelijk te laag is.

Op een afstand van 110cm krijg ik een afbeelding van 78cm bij 43cm, je kunt een regel van drie gebruiken om de afbeeldingsgrootte voor een andere afstand te berekenen. Op twee meter krijg je een beeld van ongeveer 130cm bij 77cm. De projectieverhouding laat geen heel groot beeld toe, maar bij een projector met weinig licht is dit vrij gebruikelijk.

Audiokwaliteit

youtube previewyoutube preview
Ik zei eerder in dit artikel dat Blitzwolf het ontwerp van zijn projectoren had veranderd met dit nieuwe stoffen oppervlak op het voorpaneel. Dit stoffen oppervlak verbergt de audio-uitvoer en hier merkte ik de grootste evolutie bij Blitzwolf. Eerdere projectoren hadden een redelijk gemiddelde geluidskwaliteit, deze projector biedt een betere geluidskwaliteit. De basgeluiden worden veel beter weergegeven, er is een beetje diepte dat ik niet vond op de vorige modellen, de hoge tonen missen nog steeds een beetje precisie, maar het is behoorlijk luisterbaar.

Ik heb iets meer dan 90 dB gemeten aan de luidsprekeruitgang, dat is meer dan genoeg voor een projector van dit formaat en de kwaliteit gaat niet al te veel achteruit als het volume hoger wordt.

Videospellen

youtube previewyoutube preview
Ik heb de Horizon Chase Turbo-game getest op deze projector, ik had mijn Windows-tablet op de projector aangesloten en ik gebruikte een HDMI-kabel om ze aan te sluiten. Ik heb een input lag van ongeveer 130 ms gemeten tussen mijn tablet en de projector, dat is een groot verschil waardoor je geen snelle games kunt spelen. Het is misschien niet meteen zichtbaar in de video, maar bij een zeer snelle game als deze is er een kloof tussen wat ik doe en wat ik zie, wat het spel behoorlijk moeilijk maakt om te spelen. Deze projector is dan ook geen gaming-georiënteerde projector.

Bugs

Nog niet beschikbaar / getest

ALR/CLR Projectiescherm

Ben je op zoek naar een goed CLR/ALR-scherm voor je projector? Ik heb misschien wat je nodig hebt:
ALR/CLR NothingProjector scherm

Test / beoordeling conclusie

De Blitzwolf BW V2 is een projector op instapniveau en moet worden beoordeeld op basis van deze positionering, anders zou mijn uiteindelijke evaluatie erg slecht kunnen zijn als ik het vergelijk met een projector van € 500. Deze Blitzwolf behoort tot het gemiddelde van de projectoren onder de € 300 die ik heb getest. De beeldkwaliteit is redelijk gemiddeld met vrij koude colorimetrie en vrij laag contrast, hij doet het niet beter of slechter dan het equivalente model van Wanbo. Wat het ongetwijfeld van de anderen zal onderscheiden, is de geluidskwaliteit, die veel beter is dan de andere Blitzwolfs die ik heb getest en zelfs de meeste Wanbo's. Daar komt nog bij dat deze projector iets minder lawaaierig is, weinig verbruikt en snelle bewegingen redelijk goed aankan.

De Blitzwolf BW V2 is een recreatief type projector of een extra projector die je bijna overal kunt gebruiken om films of series te kijken waarbij de beeldkwaliteit niet essentieel is. Het is geen projector die in een speciale ruimte wordt gebruikt om uw tv te vervangen, u moet in prijs stijgen om een projector te vinden die een tv kan vervangen. Deze projector vervult zijn missie goed voor dit soort gebruik, ik vind het alleen jammer dat Blitzwolf een alternatieve versie voor Android heeft gekozen omdat ze hun projectoren meestal uitrusten met Android TV.

De prijs zal dus een grote rol spelen bij uw keuze voor een instapprojector. Ik heb een kortingsbon ontvangen waarmee je deze projector concurrerender kunt maken als je erin geïnteresseerd bent. Gebruik code BGBWV2 met de volgende link om korting te krijgen: Blitzwolf BW V2 met promocode

Sterktes

Verbruik
Geluidskwaliteit
Vloeiend beeld
Lichtgewicht, draagbaar
Minder lawaai dan vorige modellen

Zwaktes

Colorimetrie en contrast
Invoervertraging voor games
Android 9 in plaats van Android TV
Helderheid

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Philips Screeneo U5 laserprojector: recensies
Philips introduceert UST 4k-laserprojectoren met deze Screeneo U5 via crowdfunding. Het ruikt naar een goede deal!
Philips Screeneo UL5 videoprojector: test / review
Philips is niet de bekendste speler in de wereld van videoprojectoren, maar ze innoveren wel met de Screeneo UL5...een draagbare triple UST-laser!
Formovie Theater: test / mening / kalibratie
Volledige Formovie Theater test en gelijkwaardige vergelijking met zijn meest directe concurrent
XGIMI Mogo 2 Pro test / volledige review
Ik had de eerste Mogo getest en was verbaasd over de capaciteit van deze kleine batterij projector, 2 jaar later is hier zijn opvolger. Zal het beter kunnen?
Viewsonic X2 4k projector: test / review
Op papier heeft de Viewsonic X2 4k projector alle kwaliteiten die je je maar kunt wensen: hij is helder, heeft een goed contrast en is geweldig om mee te gamen. Wat ontbreekt er aan?
XGIMI Halo+ test en beoordeling
De XGIMI Halo+ lijkt op een in tweeën geknipte XGIMI Horizon, maar gelukkig is de kwaliteit en functionaliteit niet in tweeën gesplitst.
Dangbei Atom : test/mening
Draagbare projectoren zijn een rage, maar succesverhalen zijn schaars. De Formovie S5 effende het pad voor succes en deze Dangbei Atom zou wel eens in zijn voetsporen kunnen treden.
JMGO N1 Ultra : test / review
JMGO slaat hard toe (in theorie) met zijn nieuwe N1 Ultra projector. Iets meer dan 1000€ voor een racebeest, het lijkt onwerkelijk.
Optoma UHD38x 4k projector: test / beoordeling
Contrast, licht, kleur... de Optoma UHD38x heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om uw volgende videoprojector te worden. Ontdek zijn sterke en zwakke punten.
Thundeal TDA6 : test / recensie
De Thundeal TDA6 is een LCD-projector die ik kocht voor minder dan €200. Kan hij concurreren met de middenklasse DLP?
Xgimi Horizon: test / review (+ vs Horizon Pro)
Ik begon mijn avontuur in de wereld van projectoren met Xgimi met de H1, ik zal nu mijn 4e Xgimi projector testen met de Horizon (en de vergelijking met de Pro)
XGIMI Horizon Ultra : test / review
De XGIMI Horizon-serie bestaat al 2 jaar en de concurrentie heeft de tijd gehad om te reageren, maar deze nieuwe XGIMI Horizon Ultra zal de zaken rechtzetten.
NothingProjector ALR scherm Black Series : test / review
Vraag je je af of je iets hebt aan een ALR-scherm? Ik heb de NothingProjector Black Series getest met een reeks metingen om het nut aan te tonen.
Formovie S5: test / recensie
De Formovie S5 schudt de draagbare projectormarkt door elkaar met een laserbron, uitstekend geluid en belachelijk stroomverbruik.
Anker Nebula Cosmos Laser 4k: test / review
Ik vond de eerste Nebula projector die ik kocht erg goed, dus ik kon het niet laten om er nog een te testen met een 4k laser.
Wanbo T2R Max: test / beoordeling
Dit is de derde Wanbo projector die ik heb getest en het merk wordt met elk model beter en biedt steeds meer voor een lagere prijs.
Fengmi V10 (VX):  review/recensie en beoordeling
Ik werd verleid door deze Fengmi omdat hij op papier een unieke ervaring biedt in deze prijsklasse met 4k, prachtig geluid en een 240hz frequentie.
Optoma Cinemax D2 Smart: test / review
Een projector van dit merk had ik nog niet getest en voor deze eerste keer ga ik meteen naar de top van het assortiment kijken. Kan het concurreren met de Xiaomi Laser Cinema 2?
Wemax Nova laser 4k: test / review
Ik had nog niet de kans gehad om een ​​projector van het merk Wemax te testen, maar ik heb dit gat opgevuld met de Wemax Nova 4k
Xiaomi Mi Smart Compact Projector : test / review
Xiaomi verkoopt niet alleen telefoons, ze maken ook goede projectoren en deze Mi Smart Compact is waarschijnlijk een van de beste instap 1080p projectoren.
Blitzwolf BW-VP13 : test / review
Blitzwolf slaagt erin goedkope projectoren te produceren die in staat zijn tot goede beeldkwaliteit, maar je moet andere gebreken kunnen accepteren, zal deze VP13 het beter doen dan de vorige Blitzwolf die ik heb getest?
JMGO U2 4k laser : test / review
Ik heb al lang geen laserprojector meer getest en deze JMGO U2 heeft op papier alles in zich om alles te overtreffen wat ik tot nu toe getest heb... in theorie dan!
Wanbo T6 Max : test / review
Na de instapmodel Wanbo T6 Max te hebben getest, is het nu de beurt aan de Wanbo T6 Max die 1080p levert in een ultra draagbaar formaat.
Thundeal TD98 projector test & beoordeling
Dit is de eerste keer dat ik een projector test van dit merk dat al geruime tijd bestaat. Leuke ontdekking of complete flop?
Xiaomi Laser Cinema 2 : test / review
Ik test meestal entry of mid-range projectoren, maar deze keer brak ik mijn spaarvarken om de top van de top te testen met deze Xiaomi Laser Cinema 2
XGIMI Elfin: recensie
De XGIMI Elfin is een draagbare 1080p projector die in theorie alle kwaliteiten van een normale projector combineert, zal deze Elfin opnieuw een succes worden?
Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro: test / review
Xiaomi maakt allerlei producten en na de telefoons heeft Xiaomi ook een aantal goede projectors uitgebracht met dezelfde strategie om een goed product aan te bieden voor een prijs die lager ligt dan die van de concurrentie.
BenQ TH575 projector : test / beoordeling / prijs
Deze BenQ-projector is een 1080p-projector met een lamp die is ontworpen voor gamers en wordt verkocht voor een betaalbare prijs, het is ook de eerste BenQ-projector die ik heb getest.
Blitzwolf VT2 : test / review
De Blitzwolf VT 2 is een echte draagbare projector, hij is piepklein en werkt op een batterij, de ideale kandidaat om je films en series mee op vakantie te nemen.
Blitzwolf BW V2: test / beoordeling
Blitzwolf produceert instapprojectoren met een soms militair design, deze BW V2 lijkt een verandering in te zetten naar een hoger gamma.
Wanbo X1 : test / review
Ik test meestal projectoren uit het middensegment, maar ik maak soms een uitzondering voor het instapniveau als het product de moeite waard lijkt. Met de Wanbo X1 hoef je de bank niet te breken, maar is het beeld goed?
Blitzwolf BW VP9: test / review
Blitzwolf is een Chinees merk dat allerlei producten verkoopt, waaronder goedkope projectoren. Ik koos hun nieuwste model om te zien wat het waard is.
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden