Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Xiaomi Mi Laser TV 150 test / review

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Prijs Xiaomi Mi Laser TV
Tijdslijn
Waarom deze projector?
Uitpakken
Eerste configuratie
Afwerking
Projectiekamer
Batterijduur
Stroomverbruik
Werkingsgeluid
Connectiviteit
Beeldkwaliteit
Beeldgrootte en projectieafstand
Audiokwaliteit
Videospellen
Besturingssysteem
Test / beoordeling conclusie
Test Reviews Nl

Xiaomi Mi Laser TV 150 test / review


Gepubliceerd op: 15-01-2020 / gewijzigd: 06-05-2020
Ik heb eind 2016 een eerste Chinese projector gekocht (Xgimi H1) maar pas in 2019 ben ik begonnen met het testen van andere modellen zoals de Xgimi Mogo Pro. Ik was erg in de verleiding om een laserprojector te testen, maar de prijs van dit soort projector is echt onbetaalbaar, dus ik gaf het idee op totdat mijn prijswaarschuwingssysteem me een Xiaomi Mi Laser vond voor de helft van de gebruikelijke prijs. Dus het enige wat je nog moet doen is de tijd nemen om deze projector grondig te testen.

Prijs Xiaomi Mi Laser TV

Onderstaande lijst toont de prijzen voor het Xiaomi Mi Laser TV van meer dan 50 sites over de hele wereld. Als je niet tevreden bent met een prijs, kun je je abonneren op een prijsalert, zodat je eerst op de hoogte wordt gebracht als de prijs daalt.

Bovenstaande links zijn affiliate links van bedrijven zoals Amazon, Gearbest, Aliexpress,... Als je mijn werk waardeert, zou ik het op prijs stellen dat je deze producten via deze links koopt.Het kost je absoluut niets, maar ik krijg een kleine commissie waarmee ik het materiaal dat ik test kan kopen. Dank u wel!

Tijdslijn

11/11/2019: bestel de Xiaomi Mi Laser TV op Aliexpress
12/11/2019: ontvangst van het pakket
14/11/2019: Uitpakken en begin van de test/review

Waarom deze projector?

Ik test vooral smartphones omdat ik dit soort producten dagelijks gebruik. Met het succesvol testen van mijn eerste projector vond ik dat ik hetzelfde moest doen met projectoren. Ik ben begonnen met LED projectoren, maar ik moest ook een laserprojector testen. Toen ik een prijswaarschuwing kreeg voor de Xiaomi Mi Laser voor de halve prijs, dacht ik dat het tijd was om te kopen. Xiaomi is geen kleine fabrikant, dit merk heeft zijn knowhow al bewezen, dus het risico om een slecht product te kopen was veel lager dan bij een onbekende Chinese fabrikant.

Uitpakken

xiaomi mi laser home cinema projector 1

De Mi Laser 150 laser projector is zeer groot, meet meer dan 40cm bij 30cm en weegt 7kg. Mijn studio is niet ontworpen voor dit soort objecten, ik moest het op de zijkant zetten om er een foto van te kunnen maken. De doos bevat de projector, een plastic afstandsbediening (zonder batterijen), een voedingskabel, een grote handleiding en een reinigingsdoekje.

Eerste configuratie

Als ik een nieuwe projector test, voel ik me eerst op mijn gemak omdat ik weet dat de eerste opstelling altijd wat tijd in beslag neemt. Toen ik de Xiaomi Mi Laser TV startte, was ik verbaasd te zien dat mijn beeld volledig vervormd was, dat had ik nog nooit eerder gezien. Deze projector is de eerste projector met een korte brandpuntsafstand die ik heb getest, tot nu toe heb ik alleen projectoren getest die achterin de kamer zijn geplaatst. Wat is ermee gebeurd? Eigenlijk is er niets gebeurd. Ik heb nooit gemerkt dat mijn projectiewand niet perfect vlak was! Mijn muur is erg onregelmatig en is bedekt met onvolkomenheden. Als u een projector van dit type wilt kopen, is het noodzakelijk dat u een glad projectiedoek heeft.

Zo ziet het er na aanpassing uit:
xiaomi mi laser home cinema projector 13

Na vele pogingen heb ik een minder vertekend beeld gekregen, maar het is verre van perfect!

Na de schok van het vervormde beeld heb ik eenvoudigweg de Android TV configuratieprocedure gevolgd en alles ging heel goed, elke stap wordt correct uitgelegd in de taal van uw keuze. Wees voorzichtig, er is een Chinese versie die alleen beschikbaar is in het Engels en Chinees. Als je deze talen niet begrijpt, vergeet dan niet om de verkoper te vragen alvorens te kopen als het niet in de productbeschrijving staat.

Afwerking

xiaomi mi laser home cinema projector 4


De meeste projectoren lijken op elkaar omdat ze allemaal dezelfde beperkingen voor verlichting, ventilatie en soms ook audio moeten oplossen. De Xiaomi Mi Laser TV 150 is massief en imposant, maar geeft ondanks het gebruik van plastic toch een kwaliteitsimpressie. Het frontpaneel is bedekt met een zwarte grille om het audiosysteem af te dekken dat bestaat uit 2x2 luidsprekers die een vermogen van 30W leveren. Aan de zijkanten zijn er twee warmteafvoerroosters en dit is nodig omdat de projector opwarmt. Aan de bovenzijde is er een opening voor korte brandpuntsafstand projectie. Aan de achterkant vindt u 3 HDMI-poorten, een USB-poort, een audio-uitgang, een video-ingang, een digitale audio-uitgang (spdif) en een ethernet-poort (ondanks het feit dat de projector wifi in 5Ghz ondersteunt).Projectiekamer

Mijn projectiekamer is rechthoekig, 4,6m x 2,9m (hoogte 2,2m). De projectiewand is een normale wand waarop ik zonder enige behandeling witte verf heb aangebracht. De wanden aan de zijkant zijn donkerder (donkergrijs en rood) om het contrast met de witte muur te accentueren en te voorkomen dat er te veel licht weerkaatst wordt.

Ik heb de mogelijkheid om een projector achterin de kamer te plaatsen op een afstand van ongeveer 4m van het scherm. Ik heb ook de mogelijkheid om een short-throw projector aan de voet van de muur te plaatsen.

Ik heb geen speciale installatie voor geluid, ik gebruik gewoon een geluidsbalk van Xiaomi.

Batterijduur

De Xiaomi Mi Laser TV heeft geen batterij.

Stroomverbruik

Het stroomverbruik van projectoren is de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd, maar heldere projectoren verbruiken over het algemeen meer stroom. De Xiaomi Mi Laser TV verbruikt ongeveer 200W bij de stekker, wat zowel veel als tegelijkertijd vrij laag is voor zo'n helderheid. Mijn andere projectoren (Xgimi) verbruiken minder dan 100W, maar de helderheid is verre van die van de Mi-Laser.Werkingsgeluid

De Xiaomi Mi Laser TV is nogal luidruchtig. Ik heb meer dan 35dB gemeten aan de uitgang van de ventilator. Gelukkig is het geluid dat de Xiaomi produceert zeer krachtig en zal het geluid van de ventilatie grotendeels worden afgedekt, maar als de projector geen geluid produceert, hoor je de ventilatie wel.

Connectiviteit

xiaomi mi laser home cinema projector 3

De Xiaomi Mi Laser TV kan worden aangesloten op het internet via wifi (2,4 Ghz en 5 Ghz) of via Ethernet. Het is mogelijk om het te bedienen vanaf uw smartphone in bluetooth door middel van een applicatie als Google Home als u gebruik maakt van Android.

De Mi Laser TV aansluiting is vrij compleet, het heeft 3 HDMI ingangen, een USB poort, een audio uitgang, een video ingang en een digitale audio uitgang spdif. Eén of twee extra USB-poorten zouden waarschijnlijk nuttig zijn geweest voor wie meerdere bronnen wil aansluiten (sleutel, harde schijf, ...).

Beeldkwaliteit

Voordat ik inga op de analyse van de beeldkwaliteit, zal ik een kleine omweg maken over de technologie die gebruikt wordt door de Xiaomi Mi Laser TV. De wereld van de projectoren wordt al jaren gedomineerd door lampprojectoren. Deze technologie bood een goede beeldkwaliteit, maar de levensduur van de lamp, de vervangingskosten en de kosten van elektriciteit hebben de industrie doen evolueren naar LED-technologie. Met een LED projector hoef je de lamp niet meer te vervangen omdat de levensduur van de lamp meer dan genoeg is, LED projectoren zijn over het algemeen minder energieverslindend. Parallel aan de ontwikkeling van LED's zijn er ook laserprojectoren op de markt gekomen. De belofte van deze projectoren? Meer licht, of zelfs veel meer licht en een nog langere levensduur met een beter gecontroleerd energieverbruik. Ook de beeldkwaliteit van de laser is theoretisch superieur aan andere technologieën.

Ik heb de vergelijking tussen deze verschillende technologieën bewust vereenvoudigd, maar je kunt je afvragen waarom je een LED projector zou moeten kopen als de laser theoretisch veel beter is. De eerste hindernis is de prijs, laserprojectoren zijn veel duurder dan LED projectoren. Laser projectoren zijn meestal vrij omvangrijk en hun plaatsing is niet zo flexibel als een LED projector.

Toen ik de Xiaomi de eerste keer aanzette, was ik meteen onder de indruk van de helderheid, het is verreweg de helderste projector die ik tot nu toe heb gezien. Hij is zelfs bijna bruikbaar op klaarlichte dag. Het andere wat me opviel was de scherpte van de beelden, de details zijn echt indrukwekkend.

In de volgende video wordt de projector 20 cm van de projectiewand geplaatst en projecteert hij een beeld van ongeveer 2m40 breed.

youtube previewyoutube preview


Als de video begint, is de helderheid zo sterk dat mijn camera de belichtingstijd moest veranderen. Het licht lijkt dan donkerder, maar in werkelijkheid blijft de projectie zeer helder, het is de camera die zich heeft aangepast om het donkerder te maken. De overgangen lijken ook springerig, maar dit komt ook door de camera. Aan de andere kant is de scherpte duidelijk zichtbaar, we zien geen verschil tussen de pixels zoals bij veel projectoren.

Hoe zit het met de beeldkwaliteit?
Als je geen purist bent, zul je onder de indruk zijn. Iedereen die deze projector in mijn huis heeft zien draaien is onder de indruk, meer dan de andere projectoren die ik heb getest. Deze projector biedt een bijna TV-achtige kijkervaring omdat hij zo helder en scherp is. Puristen zullen waarschijnlijk wat kritischer zijn omdat de colorimetrie niet klopt, het beeld over het algemeen vrij koud is (ik kom hier later nog op terug) en er een of andere beeldbeoordelaar zichtbaar is. Ik beschouw mezelf niet als een purist, ik meet mijn ervaring aan het plezier dat ik voel als ik een beeld zie en deze laserprojector heeft duidelijk een goede indruk op mij gemaakt.

Colorimetrie

xiaomi mi laser tv calibration standard


Colorimetrie is niet het sterke punt van projectoren en om het nog ingewikkelder te maken zal het projectievlak ook een rol spelen in de kleurwaarneming. Mijn metingen gelden dus voor mijn situatie, maar je moet dezelfde dingen zien als ik. De colorimetrie van de Xiaom Mi Laser TV is niet erg nauwkeurig, het standaardbeeld is vrij koud. Ik heb zo'n vijftien verschillende instellingen geprobeerd en het resultaat met de sonde gemeten en ik heb nooit de perfecte colorimetrie kunnen vinden. De filmstand is de meest correcte stand, maar je kunt de instellingen wijzigen door een warmere kleurtemperatuur te kiezen en enkele aanpassingen te doen naar eigen smaak.

De colorimetrie is dus niet correct maar het beeld is niet slecht, integendeel, ik vind dat de scherpte van de projector de weinige kleurverschillen compenseert. Dit heeft mij in ieder geval nooit verhinderd om van een goede film te genieten. Natuurlijk als je een purist bent en je wilt een laserprojector met de juiste colorimetrie vinden, zul je helaas veel meer moeten betalen.

Helderheid

Helderheid is de grote kracht van deze projector, de Xiaomi Mi Laser TV is zeer helder en kan gebruikt worden bij daglicht zolang het projectievlak niet wordt blootgesteld aan sterk licht.

Ik heb een andere Chinese projector die 900 ANSI lumen uitzendt en met dit niveau van helderheid is de ervaring al zeer bevredigend. Als ik een luxmeter neem om het verschil te meten, biedt de Xiaomi minstens 5 keer de helderheid.

Beeldgrootte en projectieafstand

De Mi Laser TV projector is een short-throw projector, wat betekent dat hij dicht bij de projectiewand geplaatst kan worden. In alle marketingfoto's voor dit soort producten zien we een projector die aan de basis van de muur is geplaatst en een beeld van 2 meter projecteert, de werkelijkheid is helaas heel anders.

Ik heb de projector eerst op 7 cm van de muur geplaatst, ik kon hem niet dichterbij plaatsen omdat de stroomkabel ruimte inneemt aan de achterkant van de projector. Met deze plaatsing krijg ik een beeld van 1m48, dus we zijn ver verwijderd van de beelden op de Xiaomi site waar we een projector zien die aan de basis van de muur is geplaatst en die een enorm beeld projecteert.

xiaomi mi laser home cinema projector 14


Als ik de projector 30 cm van de muur af zet, krijg ik een beeld van ongeveer 2m50. Dit is de grote kracht van een projector met een korte brandpuntsafstand, want om zo'n beeld met een traditionele projector te krijgen, moet je enkele meters naar achteren staan. Met de basisinstellingen begint het beeld 36cm boven de projector, maar je kunt deze afstand verkleinen door de wieltjes aan de zijkant van de projector te gebruiken, ze stellen je in staat om de voeten van de projector op te tillen om deze naar voren te kantelen.

De korte brandpuntsafstand kan worden beschouwd als een sterkte of zwakte van dit type projector, het zal voornamelijk afhangen van uw projectiekamer. Mijn kamer is ingericht om een projector achterin te hebben en aangezien ik op de muur zit, staat de korte gooi projector heel dicht bij mijn voeten. Om het meeste uit dit type projector te halen, moet je achterin de muur gaan staan om een groot beeld te krijgen, maar je hebt wel wat ruimte nodig tussen je voeten en de projector.

Audiokwaliteit

De Xiaomi Mi Laser TV projector is uitgerust met een audiosysteem dat bestaat uit 2x2 luidsprekers die geluid leveren in Dolby Audio of DTS-HD. Ik gebruik meestal een geluidsbalk om een krachtiger en beter geluid te krijgen dan dat van een projector, maar met de Xiaomi Mi Laser TV is dit niet nodig. Het geluid dat de Xiaomi levert is krachtig en van zeer goede kwaliteit! Ik heb nog een projector met een geluidssysteem (Harman-Kardon) en de Xiaomi levert een veel betere geluidskwaliteit.

youtube previewyoutube preview


Het geluid op deze video geeft de kracht van het geluid niet terug, omdat het beperkt wordt door de microfoon van mijn camera, maar het geeft wel een idee van de sfeer. Ik heb een tweede video gemaakt van mijn Xgimi H1 maar met dezelfde parameters als voor de Xiaomi, lijkt de video donkerder omdat de Xgimi niet zo helder is als de Xiaomi. Je zal ook het verschil merken in de kleurbehandeling waarbij de Xiaomi koeler is dan de Xgimi.

youtube previewyoutube preview


De Xgimi is aangesloten op een Xiaomi geluidsbalk die een krachtig en goed geluid levert, maar door de kwaliteit die de Mi Laser TV levert is de geluidsbalk niet nodig.

Videospellen

De Xiaomi Mi Laser TV is geen projector die ontworpen is voor gaming, maar dat betekent niet dat je niet kunt spelen. Het is me gelukt om met mijn Ipega-gamepad aan te sluiten en ermee te spelen, de afstandsbediening die bij de projector is geleverd is niet geschikt om mee te spelen.

Eerste test: Asphalt 8 op Android
youtube previewyoutube preview

De ervaring is perfect vlot en de speelbaarheid is goed. Het vastleggen van de video in het donker genereert wat frameverlies dat niet zichtbaar is in de werkelijkheid. Het geluid dat de projector produceert is echt goed en is zeer geschikt om te spelen.

Tweede test: Horizon Chase Turbo via SteamLink
youtube previewyoutube preview

De projector maakt het mogelijk om SteamLink te installeren, op deze manier kan je games uit je Steam-bibliotheek in streaming spelen. Bij streaming levert uw computer alle stroom en stuurt de informatie naar uw projector alsof het een video is. De verbinding tussen de computer en de projector is eenvoudig tot stand te brengen, ik heb geen enkel probleem ondervonden maar mijn computer is verbonden met het netwerk via een stopcontact, dus de snelheid is niet buitengewoon.

xiaomi mi laser home cinema projector 15


SteamLink werkt correct, maar je moet ervoor zorgen dat je een goede verbinding hebt, want als je voorzichtig bent zul je onderbrekingen in het spel waarnemen die worden veroorzaakt door de onvoldoende snelheid van mijn verbinding. Ik had ook een uitgebreider spel kunnen zetten, maar ik wilde aantonen dat de projector voldoende vloeibaarheid garandeert voor snelle spellen zoals deze. De overgangen lijken soms wazig, maar het probleem is dat mijn camera niet alle beelden kan vastleggen.

Besturingssysteem

De Xiaomi Mi Laser TV draait op Android 9, dus de ervaring is heel vergelijkbaar met andere apparaten die op hetzelfde systeem draaien, zoals de Nvidia Shield.

De Android TV interface is ontworpen om te worden bediend met een afstandsbediening, dus het is zeer geschikt voor een projector. Helaas is er een prijskaartje voor deze faciliteit omdat er geen toepassingen voor een aanraakscherm beschikbaar zijn voor de projector, ze zijn gewoonweg niet zichtbaar in de Play Store. Sommige andere toepassingen zoals Netflix of Amazon Prime Video zijn ook niet beschikbaar. Je kunt natuurlijk nog steeds handmatig applicaties laden, maar dit is niet erg handig.

De interface is perfect glad en de projector vertraagt helemaal niet.

Er zijn veel Chinese projectoren met Android, maar veel van deze projectoren gebruiken oudere versies van Android die uiteindelijk zullen stoppen met het updaten na een tijdje. Ik heb dit meegemaakt met een aantal weinig bekende Chinese merken. Met Xiaomi kan je er zeker van zijn dat ze Android TV updates zullen volgen met dezelfde ernst als hun versie van Android voor smartphones.

Bugs

Ik ben geen bugs tegengekomen bij het gebruik van de projector, maar ik heb wel negatieve feedback gekregen van sommige gebruikers die de andere versie van deze projector gebruiken.

Ik heb de volgende opmerkingen ontvangen:
- Niet in staat om een USB-stick te gebruiken
- HDMI-poortinstabiliteit
- geen beeldaanpassingen
- geen geluid op de digitale uitgang

Mijn projector draait met de nieuwste versie van Android TV en ik heb geen van deze problemen.

Test / beoordeling conclusie

Als ik de conclusie van een test schrijf, probeer ik altijd op een eenvoudige manier mijn ervaring te delen. Met de Xiaomi Mi Laser TV is het iets ingewikkelder, want ook al heeft de projector onmiskenbare kwaliteiten, hij is niet voor iedereen geschikt.

Om een goede ervaring te hebben met deze projector heb je een absoluut vlak projectievlak nodig, je moet de projector minstens 30 cm van het projectievlak kunnen plaatsen en je moet een kleine afstand tussen jou en de projector kunnen bewaren. Als je niet aan deze voorwaarden voldoet, kan het zijn dat je niet goed kunt genieten van deze projector.

Als je wel aan deze voorwaarden voldoet, is deze projector waarschijnlijk de beste laserprojector voor ongeveer 1000€. Het geeft je een krachtige helderheid, een zeer goede scherpte en een krachtig geluid van uitstekende kwaliteit.

Ik ben erin geslaagd om hem te kopen voor 800€ tijdens de zwarte vrijdag, maar hij wordt regelmatig gevonden rond de 1000€.

Sterktes

Helderheid
Beeldscherpte
Stroomverbruik voor dit helderheidsniveau
Geluidskwaliteit
Gemakkelijk te gebruiken interface
Korte brandpuntsafstand

Zwaktes

Omslachtig
Luidruchtige
Vereist een vlekkeloos projectievlak
Bestaan van een minder efficiënte versie

Laurent Willen LAURENT WILLEN
Hoofd van mezelf op deze blog

Sinds 2006 deel ik mijn passies op mijn blog in mijn vrije tijd, dat geef ik de voorkeur aan het kijken naar onzin op tv of op sociale netwerken. Ik werk alleen, ik ben ongetwijfeld een van de laatste overlevenden van de wereld van blogs en persoonlijke sites.

Mijn specialiteit? Digitaal in al zijn vormen. De afgelopen 25 jaar heb ik voor multinationals gewerkt, waar ik digitale teams aanstuurde en een omzet genereerde van ruim € 500 miljoen per jaar. Ik heb expertise op het gebied van telecommunicatie, media, luchtvaart, reizen en toerisme.
Urtopia elektrische fiets : test / review
De Urtopia moet geeks met fietsen verzoenen. Deze fiets is een elektrische fiets die volledig van koolstofvezel is gemaakt. Futuristisch uiterlijk, verbonden fiets, ...het spreekt me aan!
XGIMI Mogo Pro: test, reviews en prijs
De Mogo Pro is mijn tweede projector van XGIMI, het is een van de eerste draagbare projectoren in 1080, zal het erin slagen om zich als referentie op de markt te vestigen?
Nebula Cosmos Max 4k test & review
Een 4k projector onder de 1000€? Het is een primeur, ik moest het testen. Zal het vergelijken met de andere projectoren die ik heb getest?
Umidigi Bison : test / review
Na de Ulefone Armor en de Doogee S58 Pro besloot ik een derde robuuste telefoon te testen met de Umidigi Bison. Op papier biedt het een zeer goede prestatie/prijsverhouding. Zal deze nieuwe Umidigi het beter doen dan zijn concurrenten?
Xiaomi Mi 11 Lite test / review
Elk jaar test ik de nieuwe versie van de Xiaomi Mi XX Lite, ik ben mijn tests begonnen met de Mi 8 Lite en met elke iteratie brengt Xiaomi het niveau een beetje hoger, maar hoe ver kunnen ze gaan?
Xiaomi Redmi Note 10: test / review
Na een ietwat teleurstellende Redmi Note 9 is Xiaomi terug van weggeweest met een veelbelovende Redmi Note 10 die de concurrentie waarschijnlijk opnieuw zal doen wankelen.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro: test / review
De Redmi Note Pro-reeks werd altijd al gekenmerkt door goede prestaties en goede foto's, de Redmi Note 10 Pro zal nog harder toeslaan met een Amoled-scherm en een 108 miljoen pixel fotosensor!
Doogee S58 Pro test / review
De Doogee S58 Pro zit in een klasse van telefoon die ik niet gewend ben te testen, deze telefoon is ontworpen om schokbestendig te zijn en je zou bijna iemand kunnen knock-out slaan omdat hij zo zwaar is.
Redmi 9C test / review
Redmi valt de prijsklasse onder de 100 euro aan met een smartphone met redelijke specificaties. Is dit echt een goede deal?
Poco M3 : test / review
Poco werd wakker in 2020, na de F2 Pro en de X3, hier is de M3 die het startniveau komt aanvallen met een bodemprijs die de smartphonemarkt ongetwijfeld zal opschudden.
Samsung Galaxy A21s test / review
De Samsung Galaxy A21 is een concurrent van de Redmi-serie, maar zal deze de waardekampioen kunnen overtreffen?
Poco F2 Pro review - comprehensive and objective test
Ik ben niet gewend om telefoons in deze prijsklasse te testen, maar op papier kan de Poco F2 Pro een Samsung Galaxy S20 aan zonder te blozen. Hoe zit het in werkelijkheid?
Xiaomi Redmi Rating 9 test / review
De Redmi 2020 collectie is gearriveerd. De Redmi is gegroeid en heeft aan gewicht gewonnen om een groter scherm en een betere batterij te bieden. Zal het genoeg zijn om de groeiende concurrentie het hoofd te bieden?
Xiaomi Mi 10T Pro : test / review
Ik heb de Mi 9T Pro in 2019 getest en ben tot de conclusie gekomen dat het een van de beste telefoons in zijn prijsklasse is. De Mi 10T Pro kostte 200 euro extra bij de lancering, dus ik moest mijn spaarpotje breken om hem te kunnen kopen. Zal hij het beter doen dan zijn voorganger?
Xiaomi Redmi Note 9T : test / review
Xiaomi heeft net de Redmi Note 9T, die een beetje boven de Poco X3 komt met wat nieuwe functies en een beetje oude dingen, weer de markt in elkaar geflanst.
Xiaomi Mi Note 10 Lite : test / review
Xiaomi is erin geslaagd om de lijnen nog meer te vervagen door de Mi Note reeks toe te voegen aan de catalogus met deze Lite versie van de Mi Note 10 die eind 2019 werd uitgebracht.
Redmi 9A test / review
Redmi pakt de prijsklasse onder de 100 euro aan met een smartphone die de concurrentie lijkt aan te kunnen. Is dit echt een goede deal?
Nokia 5.3 test / review
Ik heb geen Nokia meer gekocht sinds het merk onder Chinese controle is gekomen, dus ik was benieuwd wat deze Chinese Nokia waard was in vergelijking met andere Chinese concurrenten.
Samsung Galaxy S20: review/test
Ik test niet vaak de premium segment, maar ik maak soms een paar uitzonderingen om een idee te krijgen van wat er in dit segment aan de hand is. Deze keer is mijn slachtoffer de S20.
Ulefone Armor 7 and 7E full test / beoordeling
De Ulefone Armor is een stevige smartphone, hij is ontworpen om schokken en water te weerstaan, maar hij biedt interessante functies voor normaal gebruik.
Xiaomi Mi Laser TV 150 test / review
Deze laatste jaren waren laserprojectoren te duur en het is opnieuw Xiaomi die de prijzen breekt met een zeer interessante machine, maar die niet aangepast zal worden aan alle soorten van gebruik.
Samsung Galaxy S10 + : objectieve test, beoordelingen en prijzen
De Samsung Galaxy S10 heeft het allemaal, er ontbreekt niets (behalve jij misschien). Op dit prijsniveau verwachten we het beste, maar hoe verschillend is het van de concurrentie?
Sonic Soak test en review
Sonic Soak is een klein apparaat ontworpen om dankzij ultrasounds ongeveer alles wat je wilt schoonmaken. Werkt het zoals beloofd ? Lees mijn test verder.
Xgimi H1 – Test / review naar 1 jaar intensief gebruik
Geïnteresseerd in XGIMI H1? Ik kocht het in 2016 en hier is mijn test na meer dan 100 uren.
Test, review en vergelijking van GPS trackers/tracers (Invoxia vs Hangang TK901)
Met een GPS tracker kun je je voertuigen of mensen op een kaart volgen zoals in de films, maar wat is dit type object echt de moeite waard?
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen

Privacybeleid | Voorwaarden