Informatie wordt geladen, even geduld...loading
sluit dit venster
Blitzwolf BW-WA3 Pro 120W: test / recensie

notificationsNotificaties aanzetten
UitlegActiveer meldingen om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe artikelen en deals beschikbaar zijn. U kunt zich op elk moment afmelden. Deze functie werkt niet op iOS.
Op deze pagina:
Waar te koop?
Uitpakken
Productpresentatie
Functies
Demo
Conclusie/opinie
Connected Objects Test Reviews Nl

Blitzwolf BW-WA3 Pro 120W: test / recensie


Gepubliceerd op: 18-07-2022 / gewijzigd: 18-07-2022


Ik test allerlei producten voor mediaconsumptie (smartphone, projector, ...) maar een bluetooth-speaker had ik nog niet getest. Ik heb er verschillende gebruikt om mijn verschillende projectoren te testen, maar ik heb nog nooit een artikel over dit type product geschreven. Met de zomervakantie dacht ik dat het misschien interessant zou zijn om dit soort producten te testen omdat ik steeds meer mensen overal bluetooth speakers zie gebruiken, of het nu op het strand of midden in de natuur is en soms ten koste van de rust van anderen. De luidspreker die ik hier ga testen zal ongetwijfeld een publiek aanspreken dat op zoek is naar kracht, want de Blitzwolf is ontworpen om lawaai te maken, veel lawaai.

Waar te koop?


De Blitzwolf BW-WA3 Pro bluetooth-luidspreker is te koop bij Banggood voor ongeveer € 140.

Om hiervan te profiteren: Blitzwolf BW-WA3 120W op Banggood
Er is ook een 100W-versie die iets minder kost.

Uitpakken


blitzwolf bw wa 3 pro test review avis recensione prueba opinion%20 beoordeling 5

De Blitzwolf-speaker is vrij groot en wat me ook verbaasde was het gewicht, hij weegt 2,6 kg. De doos bevat de speaker, een riem om hem op de schouder te kunnen dragen, een handleiding, een USB-C kabel en een audio jack kabel.Productpresentatie


blitzwolf bw wa 3 pro test review avis recensione prueba opinion%20 beoordeling 9

De BlitzWolf BW-WA3 Pro is enorm en heeft een bijna militaire esthetiek, het laat niet te veel twijfel over zijn bedoelingen, de brutaliteit kan worden geraden aan het ontwerp. Hij is uitgerust met 2 subwoofers (één aan elke kant) en 2 tweeters.

blitzwolf bw wa 3 pro test review avis recensione prueba opinion%20 beoordeling 22

De subwoofers krijgen een andere kleur afhankelijk van het type en de intensiteit van het geluid, het licht is niet configureerbaar maar zal een sfeer creëren voor degenen die het 's avonds gebruiken.

blitzwolf bw wa 3 pro test review avis recensione prueba opinion%20 beoordeling 14

Aan de bovenzijde van de luidspreker bevinden zich verschillende knoppen:
- aan uit
- EQ: drie soorten geluidsconfiguraties (zware bas, stem, 3D-modus). Er is een klein LED-lampje dat aangeeft in welke modus je je bevindt (groen voor spraak, blauw voor 3D)
- TWS: maakt het mogelijk om 2 Blitzwolf BW-WA3 samen te bedienen
blitzwolf bw wa 3 pro test review avis recensione prueba opinion%20 beoordeling 19

Ik kan me voorstellen dat de Bluetooth verbinding het meest gebruikt zal worden om geluid naar de speaker te streamen maar je hebt ook andere mogelijkheden met een jack ingang, een USB C en A poort om je apparaten op te laden en een kaartlezer geheugen om lokale bestanden uit te lezen. De speaker heeft een 16000mAh batterij waarmee je tien uur naar geluid kunt luisteren of een telefoon 3 tot 6 uur kunt opladen.Functies


Zoals je het begrepen hebt, is dit product ontworpen om overal muziek af te spelen, maar niet alleen. Je kunt deze speaker ook als accu gebruiken om je apparaten via USB op te laden. Ook kun je de bluetooth verbinding gebruiken om het geluid van je gesprekken direct naar de speaker te streamen.

Demo


youtube previewyoutube preview

Om deze Bluetooth-speaker te testen heb ik muziek met een redelijk hoog volume gebruikt, ook heb ik de drie audiomodi bekeken om hun effect op het geluid te illustreren. Het basisgeluid is zodanig gericht op lage frequenties dat het geluid lijkt op een opeenvolging van sterke percussie, de subwoofer-membranen beginnen dan heel sterk te trillen. De vocale modus biedt een betere weergave op de hoge tonen maar het is duidelijk dat deze luidspreker vooral is geoptimaliseerd om volume op de lage frequenties te maken, hij is brutaal.

Ik plaatste een dB-meter naast de speaker en kreeg maximale waarden tussen 115 en 120 dB, het is zo heftig dat ik een koptelefoon moest gebruiken om mijn oren te beschermen. 120 db is het equivalent van een opstijgend vliegtuig, behalve dat hier het geluid op dit volumeniveau blijft. Deze speaker is duidelijk gemaakt om geluid te maken, het gaat niet om finesse.

Conclusie/opinie


De Blitzwolf BW-WA3 Pro is geen speaker voor veeleisende muziekliefhebbers, maar bedoeld om te gebruiken voor een feeststemming of om buiten muziek uit te zenden. Het levert een ultrakrachtig geluid maar heeft een lagere kwaliteit op hoge frequenties, de spraakmodus verbetert de kwaliteit op dit type frequentie maar ook hier domineert het vermogen.

Naast zijn hoofdfunctie kan de Blitzwolf BW-WA3 Pro ook worden gebruikt als draagbare batterij om je apparaten op te laden als je midden in de natuur bent, je kunt ook je oproepen ontvangen als je met meerdere mensen een gesprek wilt beginnen.

Het batterijbereik is best goed, want op een normaal volume luister je tien uur muziek. Dit batterijbereik zal uiteraard afnemen als je het geluid de hele tijd op het maximale volume indrukt.
Xiaodu Smart Buds: test / review
De Chinese reus Baidu brengt een draadloze headset op de markt en voor 20€ is dat een groot succes. Het geluid is goed en de positie in het oor bevalt me erg goed.
Oclean X10: test / review
De Oclean X10 is een eersteklas tandenborstel met efficiënt poetsen en een vereenvoudigde (geen app) benadering voor het instellen van de borstel.
Blitzwolf BW-WA3 Pro 120W: test / recensie
Wil je je muziek overal mee naartoe nemen? De 120W Blitzwolf-speaker moet een zeer breed publiek aanspreken (behalve misschien degenen die je gaat storen met het geluid)
Oclean Flow : test / review
Er is misschien niets spannends aan het testen van een tandenborstel, maar als hij erg effectief is, wordt het meteen een stuk interessanter!
Decoratie-idee: Govee Glide - LED muziek
Ben je op zoek naar een origineel idee om je feestjes te verlevendigen? De Govee Glide LED's bieden je een aanpasbare verlichting met muziek.
Imilab C21 bewakingscamera: test/review
Voor minder dan 50€ kan je veel bewakingscamera's vinden, maar de kwaliteit is niet altijd goed. De Imilab C21 filmt in 2.5k en kleurt de beelden 's nachts in.
Yeedi 2 Hybrid (+ KC650 / K700) : test / review
Eind 2020 heb ik gediversifieerd door connected objecten voor thuis te testen en het is een goede manier om het nuttige met het aangename te combineren. Deze keer pak ik een verbonden stofzuiger / dweilrobot aan.
Imilab C20 : test / review
De Imilab C20 is een instapmodel camera uit het Xiaomi ecosysteem. Hij biedt alles wat je van een camera mag verwachten tegen een lagere prijs dan de concurrentie. Weer een geslaagde gok voor Xiaomi?
Oclean X Pro Elite: test / review
Ik had nog geen elektrische tandenborstel getest op mijn blog omdat ik het belang er niet van inzag, de Oclean X Pro Elite liet zien dat een tandenborstel een interessant product kan zijn!
page index
Inhoudsopgave
prices
Prijs
notifications
Waarschuwingen
category
Categorie
comments
reacties


Vragen/Opmerkingen